Kategoriler
Proje Haberleri

N Towers Sincan lansman fiyatlarıyla satışta

N Towers Sincan projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Sincan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Newera İnşaat ve Yatırım A.Ş firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site 4 bloktan oluşmaktadır. İki blok 3 artı 1, iki blok 4 artı 1 şeklindedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 4 bloktan oluşmaktadır. İki blok 3 artı 1, iki blok 4 artı 1 şeklindedir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 139 metrekare olmaktadır. Konutlar estetik ve modern bir mimariye sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için site içi açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çok amaçlı futbol, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanları, 2 adet çocuk oyun parkları ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelyalar, süs havuzu ve bolca yeşil alan mevcuttur. Profesyonel site yönetimi ve site yönetim toplantı salonu bulunmaktadır. Asansör, tam beslemeli jeneratör, su deposu, hidrofor sistemi, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Mutfak içerisinde 4’lü ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları tam merkezi kilit sistemli çelik kapılardan oluşmaktadır. Aynalı ve 3 kapılı geniş vestiyer mevcuttur. Salon, mutfak, oturma odası ve antrede ışık bantları bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde geniş balkonlar yer almaktadır. Engelliye uygun geniş koridor mevcuttur.

N Towers Sincan konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Sincan İlçesi Törekent Mahallesi’nde 252. cadde üzerindedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

N Towers Sincan fiyatları ne kadardır?

N Towers Sincan lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL ile 900.000 TL arasında değişmektedir. Belirtilen fiyatın yarısı peşin, yarısı teslimatta ödenebilmektedir. Ayrıca teslimde kredi kullanılabilmektedir. Kişiye özel taksit ödeme planı uygulanmaktadır. Bedelin tamamını ödeyerek tapunuz hemen teslim edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 911 36 03 veya 0 (542) 304 04 04 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version