Kategoriler
Proje Haberleri

Nadiya Bahçelievler satışları devam ediyor

Nadiya Bahçelievler konut projesi merkezi konumu ve huzurlu yaşama alanları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Üsküdar İlçesinde yükselen proje Külünkoğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul konut projesi, Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi üzerindeki 1600 metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Nadiya Bahçelievler projesi tek konut bloğu ve toplam 12 daireden oluşmaktadır.

Proje kapsamındaki daireler tek tip olarak tasarlanmıştır. Konutların içleri ADSL, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi teknik donanımlara sahiptir. Dairelerde ayrıca ankastre set, ısıcam, vestiyer, Hilton banyo gibi özelliklere sahiptir. Projenin dış özellikleri arasında ise kamera sistemi, otopark, su deposu gibi donatılar mevcuttur. Çocuk oyun alanı ve bahçe peyzajı da proje özellikleri arasındadır.

Nadiya Bahçelievler konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Çengelköy Bahçelievler Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje hastane, market, eczane, park, üniversite, okul gibi noktalara da yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

115 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler krediye uygun olup, özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 291 13 53 ve 0538 972 77 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version