Kategoriler
Proje Haberleri

Nado Yapı Yamaç Park satışları başladı

Nado Yapı Yamaç Park geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nado Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok, 48 daire ve 1 dükkan bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok, 48 daire ve 1 dükkan bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra peyzaj alanları, yeşil alan ve oturma alanları bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak klima mevcuttur.

Nado Yapı Yamaç Park nerede?

Proje, Antalya’nın Manavgat İlçesi Sarılar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Konutlar doğa ile iç içe konumdadır. Yapılması planlanan Manavgat çevre yoluna 1 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca zincir marketlere, semt pazarına, sağlık ocağına ve eczanelere yakın mesafede yer almaktadır.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Nado Yapı Yamaç Park projesinde fiyatlar döviz kuruna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan daireler 521 bin 360 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 540.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 742 73 79 veya 0 (532) 781 67 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version