Kategoriler
Proje Haberleri

Nagihan Konutları fiyat

Ceylan İnşaat Aksaray firmasının imzası ile Nagihan Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Aksaray ilinin merkez bölgesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı. Bu yönü ile bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım öne çıkan proje, beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Bahsi geçen proje konut projesi olarak inşa edildi. Tek bir konut bloğundan meydana gelen proje dört katlı olarak yaşama kazandırıldı. Proje bünyesinde toplamda 12 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Merkezi konumu ile ulaşım sıkıntısını ortadan kaldıran Nagihan Konutları projesi Aksaray ilinin merkez bölgesinde bulunan Büyük Bölcek Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Projedeki konutlar 2403. Sokak’ta inşa edilmiş vaziyette alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Nagihan Konutları projesindeki konutlar 3+1 ve 4+1 daire tipinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış vaziyette. Projede 10 adet 4+1 daire tipinde konut yer alırken 2 adet de 3+1 daire tipinde konut bulunuyor.

Projedeki konutlardan 3+1 daire tipindekilerin büyüklükleri 160 metrekare olarak belirlendi. Bahsi geçen projede bulunan 4+1 konutlar ise 190 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Nagihan Konutları projesindeki 3+1 konutların metrekare fiyatları 3 bin 125 TL olarak belirlendi. Projede yer alan 4+1 konutların metrekare fiyatları ise 2 bin 368 TL olarak ücretlendirildi.

Nagihan Konutları projesinde bulunan 3+1 konutlar 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki 4+1 konutlar da 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 382 214 22 55