Kategoriler
Emlak Haberleri

Napoli City Bursa’nın çehresini Aralık 2021’deki teslimlerle değiştirecek

Napoli City projesi Bursa’nın çehresini değiştirmek için yola çıktı. Taham Yapı tarafından üstlenilen projenin gelişim süreci 5 dönümlük araziyi kapsamaktadır. Toplamda dört kattan oluşan 4 blok şeklindeki konutlar 40 daireyi içinde barındırıyor. 5+1’e kadar yükselen tercih seçenekleri, projede yüzde 40 peşinat ve banka kredisi imkanlarını da getirmiştir.

Napoli City proje özellikleri

Taha Yapı güvencesiyle Bursa’nın Kapaya Çamlık konumunda yükselen konut projesi doğayla bütünlük sağlamaktadır. Karmaşık şehir hayatından uzak olan konutların kişilere trafik sorunlarını geride bırakmada yardımcı olacağı konuşuluyor. 4 kattan oluşan yapıların yine 4 blok üzerinden tasarlandığı ve 40 daireden meydana geldiği belirtildi. Daire seçeneklerinin 3+1’lerden 5+1 dublekse kadar değiştiğini gösteren katalog bilgileri, 3+1’lerin ara katlarda olduğu bilgisine bizleri ulaştırmıştır. Ancak tercihe göre bahçe katından ev almak isteyenlere yine 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Napoli City konutlarının 5005.19 metrekare üzerinde konumlandırıldığını açıklayan firma, projede ticari alan sayısının ise 4’de çıkarıldığını aktardı.

Projede sosyal donatılar

3 oda 1 salonu dairelerde brüt boyut 130, net ise 115 metrekareden oluşmaktadır. Ödeme seçeneklerinin genişletildiği Bursa’nın yeni yaşam alanı, bahçe, ara kat ve çatı dubleks tercihlerini bir araya getiriyor. Butik konsept üzerinden tasarlanan yapıların açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarına sahip olduğu görüldü. Açık ve kapalı otoparka yer veren firma, kameralı güvenlik sistemleriyle yaşam güvenliğini destekliyor.

Napoli City konutlarında asansör her yaştan insan hayatına destekleyici bir unsur yaratmıştır. Konut içlerinde ebeveyn banyosu ile kişiselleştirilmiş alanlar göze ilk çarpan mekân bütünlüğüdür. Ayrıca pandemi sürecinde tüm dünyada değişen gayrimenkul trendlerine yanıt veren balkonlar projenin cazibe noktasını oluşturuyor.

Projede daire fiyatları

Napoli City projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Teslim tarihini Aralık 2021’e çeken Taha Yapı, ödeme konusunda alıcılarına avantajlı sistemi getirdi. Yüzde 40 peşinatı tercih edenlere kalan borç miktarına yönelik ödeme şekli banka kredisinden geçiyor. Projede 3+1 daire fiyatlarının 489 bin TL ila 529 bin TL arasında değişim gösterdiği gözlemlenmektedir. Projedeki 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 849 bin TL’den başlıyor 849 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Detaylı bilgi için:

Telefon: 0224 494 20 66

Mail: [email protected]

Adres: 30 Ağustos Zafer Mahallesi. Örencik Cadde No: 16 Kayapa Çamlık Mevkii Nilüfer/Bursa