Kategoriler
Proje Haberleri

Narlı Bahçe Evleri 200 bin TL peşinatla satışta

Ümraniye konut projesi EYG Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi, Necip fazıl Mahallesi’nde yer almaktadır. Narlı Bahçe Evleri projesinde 200 bin TL’den başlayan peşinatlarla ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı sunulmaktadır. İstanbul konut projesinde daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ümraniye konut projesi 19 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. inşa edilen konut projesi toplam 342 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 99.85 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedir.

İstanbul konut projesindeki 3+1 dairelerin büyüklükleri 99.85 ile 171.46 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri 145.21 ile 217.35 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 4+1 dairelerin büyüklükleri 201.10 ile 332.74 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projedeki 2+1 ve 3+1 tip dairelerin örnek dairesi hazır durumdadır. Dairelerde tavan yükseklikleri 3 metre olarak ayarlanan projede yer alan daireler daha ekolojik bir yaşam alanına dönüştürülebiliyor.

Narlı Bahçe Evleri projesinde 2 araçlık otopark, açık yüzme havuzu, akıllı ev sistemleri, kapalı yüzme havuzu, güneş enerji sistemi, depo alanı, spor kulübü, çocuk yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkuru, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor. Projede ayrıca 3+1 ve 4+1 tip dairelere 2 araçlık otopark alanı tahsis edilmektedir.

Narlı Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları  1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Projedeki 99.85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 145.21 büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon bin TL’den başlamaktadır. Peşinatı kolay, taksiti kolay ve vadesi kolay bir ödeme planı projede mevcuttur. Ayrıca projede 200 bin TL’den başlayan peşinatlarla daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır.

Konut projesi Şile otoyolu ve Hamza Yerlikaya Bulvarı’na cepheli bir konumda yer almaktadır. Proje metroya yürüme mesafesinde, Üsküdar, Çekmeköy metro hattına ise 24 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca inşaat çalışmaları konut projesinde hızla devam etmektedir.

Narlı Bahçe Evleri reklam filmi

Proje ile ilgili detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilir veya 0216 527 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Narlı Bahçe Evleri 200 bin TL peşinatla satışta” için 11 yanıt

Merhaba.lütfen proje bilgilerinizi gönderiniz

Teşekkür ederim

Ertuğrul Bey,

Proje ile ilgili detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilir veya 0216 527 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

3+1 daire fiyatı ne kader
200 bin tl peşinat
Ödeme şekli nasl olcak
Teşekkür ederim

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version