Kategoriler
Proje Haberleri

Narlı Bahçe Evleri’nde kişiye özel ödeme seçenekleri

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, EYG Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri konut projesi, toplam 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 335 adet daireden meydana gelen konut projesi, butik bir proje olarak hayata geçiriliyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 90 metrekare ila 250 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 659 bin TL olarak belirlendi. Projede çeşitli ödeme koşulları bulunuyor. Projede peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 15 peşin ödeme yaptıktan sonra kalan meblağı 60 ay 0 faiz oranıyla ödeyebilmek mümkün.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet ve koşu parkuru, açık otopark ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatı özelliği var.

Yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesinde asansör de bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen butik konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, D-16 otoyolunun 300 metre güneyinde ve otoyola doğrudan bağlanan bir bulvarın üzerinde konumlanıyor. Necip Fazıl metro durağı, projeye 10 dakika yürüyüş mesafesinde. Proje, çeşitli AVM’lere ve sağlık merkezlerine de kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi, Necip Fazıl Mah. Hamza Yerlikaya Bulvarı No: 10 Ümraniye/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0216 527 19 00 numaralı telefondan ulaşılıyor.