Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Narlı Bahçe Evleri’nde sıfır faiz fırsatı

EYG Yapı tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi, Necip fazıl Mahallesi’nde inşa edilecek olan Narlı Bahçe Evleri projesinde sıfır faiz ile daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

19 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri projesinde toplam 335 adet daire yer almaktadır. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneğine yer verilen Narlı Bahçe Evleri projesinde en küçük daire alanı 90 metrekare, en büyük daire alanı ise 250 metrekare olarak tasarlandı.

Narlı Bahçe Evleri projesinde 2 araçlık otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneş enerji sistemi, depo alanı, spor alanları, çocuk yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkuru, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor.

Hamza Yerlikaya Bulvarı üzerinde yer alan Narlı Bahçe Evleri projesinde yüzde 15 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor.

2020 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Narlı Bahçe Evleri projesinde daire fiyatları 693 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tel: 0216 527 19 00