Kategoriler
Proje Haberleri

Narova 4. Etap hemen teslim

İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Işıkkent mevkiinde, Yapıtek inşaat firması imzasıyla inşa edilen Narova 4. Etap konut projesi, toplam 7 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 120 adet konuttan meydana gelen inşaat projesinde; 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Bunlara ilaveten teraslı daire seçenekleri de bulunuyor.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 228 metrekare arasında değişiyor. 9 katlı tek bloktan meydana gelen konut projesinin Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Narova 4. Etap konut projesi fiyat bilgisi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, satılık 60 adet daire yer alıyor. Konut projesinde 1+0 tipteki konutlar 212 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1 tipteki konutlar 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki konutlar 424 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki konutlar ise 601 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde, yüzde 20 peşinat verdikten sonra kalan yüzde 80’lik kısım için Yapı Kredi veya Garanti Bankası’ndan kredi kullanarak konut sahip olabilmek mümkün.

Narova 4. Etap konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde zengin sosyal donatı alanları mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, pilates salonu, cep sineması, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği var.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak ise merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesinde ayrıca genişçe yeşil alanlar bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yükselen konut projesi, caddeye ve toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada yer alıyor. Point Bornova Alışveriş Merkezi’ne, İzmir Otogarı’na ve Işıkkent Eğitim Kampüsü’ne 500 metre uzaklıktaki proje, Bornova metro istasyonuna da yakın bulunuyor.

Narova 4. Etap konut projesi, 6253 Sokak No:12/A Işıkkent-Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0232 435 45 32-33-34