Kategoriler
Proje Haberleri

Nata Vega Konut Kuleleri hemen teslim

Ankara ilinin Mamak ilçesinde Nata Vega Konut Kuleleri projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Nata İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. İki kuleden meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer verecek şekilde planlandı.

Nata Vega Konut Kuleleri projesinde yer alan konutlar 46 katlı kulelerde yer alıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 377 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede dikkat çeken proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Ayrıca projedeki konutlar hemen teslim durumunda olması sebebiyle de zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu proje bünyesinde dört farklı konut tipine yer veriyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Nata Vega Konut Kuleleri projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren dairelerden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri ise 68 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterecek şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları  ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 konutlar 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Nata Vega Konut Kuleleri projesindeki 3+1 konutlar ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutlar ise 652 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Hemen teslim durumundaki konutların tapuları da hemen teslim ediliyor.

Telefon: 0549 827 46 77