Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Natura Batıkent projesinde kampanya: Peşinatsız ödeme seçeneği

Çankaya’da yükselecek Natura Batıkent projesindeki lansman öncesinde, kampanya başlatıldı. Kişiye özel ödeme seçeneği sunulan kampanyadan daire satın alırken peşinat istenmiyor. Fırat Life Style, projedeki evlerin tapusu, hemen düzenleniyor.

İçerisinde altı adet blok içerisinde 613 konutu dâhil eden projede, 60 dönümlük peyzaj alanı bulunuyor. Her blokta dörder adet asansörün yer aldığı projedeki peyzaj alanında, birbirinden farklı renkteki bitkiler, süs havuzları, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve botanik bahçe bulunuyor.

Natura Batıkent projesinde sosyalleşme alanları

Ayrıca açık havuz, kapalı havuz, su kaydırağı, mini golf sahası, amfi tiyatro, kafe ve restoranlar, açık hava sineması, kaykay parkuru, paten parkuru, bisiklet yolu, bilardo salonlu ve PlayStation salonu da projelerin eğlence alanları arasında kuruluyor.

Futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahalarının yer aldığı projede, kütüphane de inşa ediliyor. Fitness ve SPA merkezleri, workshop atölyeleri, açık ve kapalı çocuk eğlence alanları; tırmanma parkuru da projenin sosyal donatılarına ekleniyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Natura Batıkent projesinde, 205 metrekarelik 4+1 ve 350 metrekarelik 6+1 daire tipleri inşa ediliyor. Başkente konumlandırılan projedeki evlerde, Fransız tipi balkon kuruluyor. Oturma odası, salondan ayrılıyor. Salonda da vakit geçirilebiliyor. Projedeki dört odaya ve bir salona sahip dairelerde; banyo, balkon ve giyinme odasını da içeren ebeveyn süiti bulunuyor.

Balkon ve kış bahçesi, vestiyer odası da bu dairelere kuruluyor.

Natura Batıkent projesindeki 6+1 daireler

Yenimahalle ilçesinde yer alan projedeki 6+1 dairelerde, dört odalı ve bir salonlu daire tiplerinin özelliklerinden farklı olarak balkon ve kış bahçesi yerine ikişer adet normal ve ikişer adet Fransız tipi balkon olmak üzre dörder adet balkon bulunuyor.

Ayrıca, altı odalı ve bir salonlu dairelerde, müştemilat, misafir odası, çamaşır odası ve dörder adet banyo kuruluyor.

Natura Batıkent Adres: Turgut Özal Mahallesi Çakırlar Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Bulvarı No: 75 Yenimahalle/Ankara

Telefon: 0312 280 28 28

Taşınmaz Haber

Exit mobile version