Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Natura Batıkent sıfır peşinatla satışa sunuluyor

Fırat Life Style firması tarafından Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özal Mahallesi’nde hayata geçirilen Natura Batıkent konut projesinde peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Natura Batıkent proje özellikleri

Yenimahalle’de inşa edilen projede yer alan daireler, A sınıfı segmenti ile hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede 28 katlı 6 konut bloğundan meydana geliyor. 6 konut bloğunda toplamda 613 adet konuta yer veriliyor. Projede yer alan daire tipleri ise 4+1, 6+1 olmak üzere iki farklı tipte tasarlanarak satışa sunuldu. Daire metrekaresinin ise 205 metrekareden başladığı ve 455 metrekareye yükseldiği görülmektedir. Projedeki 4+1 daireler 205 metrekare olarak projelendirildi. Projedeki 6+1 tip daireler ise 350 metrekare daire + 95 metrekare teras ile birlikte toplam 445 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Ayrıca 60 bin metrekare üzerindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken proje, kişileri doğal ortama kavuşturmaya hazırlanıyor. Farklı bitki çeşitlerinin yer alacağı site içerisinde, doğanın eşsiz güzelliklerinden yarar sağlamak oldukça mümkün. Süs havuzlarından dinlenme alanlarına, yürüyüş parkurlarından botanik bahçesine varıncaya dek, tüm güzelliklerin ayaklarınızın altında olacağı şimdiden kesinleşti.

Projede yer alan sosyal donatılar

Natura Batıkent konut projesinde aqua park, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alıyor. Projede ayrıca cafe-restoran, amfi tiyatro, açık hava sineması da bulunuyor. Sağlıklı yaşamın tüm kapılarını açan bu nezih yaşam alanında alıcıları bisiklet yolu, yürüyüş alanları, botanik bahçeleri, süs havuzları ve seyir terası da yer alıyor. Aynı zamanda kaykay parkuru, bilardo salonu, tırmanma parkuru, bilardo salonu, kütüphane, fitness salonu, SPA, açık ve kapalı çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Açık ve kapalı çocuk eğlence alanlarının yer aldığı projedeki her konut bloğunda 4 asansörün bulunmasıyla birlikte bu çoklu yaşamda kimse zaman kaybına uğramayacak. Ayrıca ısı ve ses yalıtımına sahip binaların evdeki gürültüleri hapsetmesi bekleniyor. Tam besleme jeneratörü, su deposu, fore kazık, radye temel ile güvenliğin üst düzeye çıkarıldığı alanda güvenlik personelleri 7/24 gözetim halinde olacak.

Natura Batıkent daire fiyatları ne kadar?

Natura Batıkent konut projesinde 4+1 tip dairelerin 998 bin TL’den satışa sunulduğu projede, 6+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Projede hiç peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projenin 2021 yılı aralık ayı içerisinde tamamlanarak oturuma hazır hale getirilmesi bekleniyor.

Natura Batıkent nerede yer alıyor?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Natura Batıkent konut projesi Turgut Özal Mahallesi, Çakırlar, Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Bulvarı No: 75 Yenimahalle / Ankara adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 280 28 28