Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Natura Batıkent yüzde 0.64 faiz ile satışta

Natura Batıkent konut projesi Fırat Life Style imzasıyla Ankara’ya yeni bir renk getiriyor. Yenimahalle konumuyla dikkat çeken konutlarda şimdi 180 ay vade, 0.64 faizle ev sahibi olmak mümkün. Yalnızca yüzde 10 peşinat ödemeli konut projesinden yerinizi şimdiden ayırtın.

Natura Batıkent proje özellikleri

Yenimahalle’de yükselen konutlar, A konut segmenti üzerinden hayat buluyor. İnşaat aşamasının devam ettirildiği projede, toplamda 613 daire sayısı ve 28 katlı yapılar bulunmaktadır. Teslim tarihinin 2021 yılında olması beklenirken, daire boyutları 4+1, 6+1 tip olacak şekilde satışa sunuldu. Daire metrekaresinin ise 205 metrekareden başladığı ve 455 metrekareye yükseldiği görülmektedir.

Ayrıca 60 bin metrekare üzerindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken proje, kişileri doğal ortama kavuşturmaya hazırlanıyor. Farklı bitki çeşitlerinin yer alacağı site içerisinde, doğanın eşsiz güzelliklerinden yarar sağlamak oldukça mümkün. Süs havuzlarından dinlenme alanlarına, yürüyüş parkurlarından botanik bahçesine varıncaya dek, tüm güzelliklerin ayaklarınızın altında olacağı şimdiden kesinleşti.

Projede yer alan sosyal donatılar

Natura Batıkent konut projesinde Aqua Park, açık ve kapalı yüzme havuzu, futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları bulunmaktadır. Kişilerin sosyalleşebilmesi maksadıyla cafe-restoran, amfi tiyatro ve sinema projeye dahil edilmiştir. Sağlıklı yaşamın tüm kapılarını açan bu nezih yaşam alanında alıcıları bisiklet yolu, yürüyüş alanları, botanik bahçeleri, süs havuzları ve seyir terası beklemektedir. Aynı zamanda kaykay parkuru ile diğer konut projelerinin önüne geçmeyi başaran Natura, bilardo salonu, tırmanma parkuru ve workshop atölyeleriyle de eşsiz olmayı başarıyor.

Tüm bu güzelliklerin açık ve kapalı çocuk eğlence alanlarıyla taçlandığı görülürken; 6 blok üzerinden tasarlanan 613 dairenin Ankaralılar arasında prestij kazanacağı kesin gözüyle bakılmaktadır. Her yapıda 4 asansörün bulunmasıyla birlikte bu çoklu yaşamda kimse zaman kaybına uğramayacak. Ayrıca ısı ve ses yalıtımına sahip binaların evdeki gürültüleri hapsetmesi bekleniyor. Tam besleme jeneratörü, su deposu, fore kazık, radye temel ile güvenliğin üst düzeye çıkarıldığı alanda güvenlik personelleri 7/24 gözetim halinde olacak.

Projede yer alan daire fiyatları

Natura Batıkent konut projesinde daire metrekare birim fiyatları minimum 4 bin 146 TL’den başlamaktadır. 4+1 dairelerin 850 bin TL’den satışa sunulduğu projede, 6+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Doğanın tüm güzelliğinin lüksle birleştiği konutlardan sizlerde 180 ay vadeli, 0.64 faiz oranlarıyla ev sahibi olmak isterseniz gecikmeyin. Lüks projeden ev sahibi olma fırsatını yakalamak için yüzde 10 peşinat ödeyerek yeni bir hayata merhaba diyebilirsiniz.