Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Çakırlar lansmana özel indirim fırsatı

Fırat Life Style firması tarafından Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özel Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Natura Çakırlar projesinde daire satışlarına başlandı. Yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projede satılık daire fiyatları ise 899 bin TL’den başlıyor.

Yenimahalle, Turgut Özel Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje 16 katlı dört konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki dört adet konut bloğunda toplam 264 adet daire yer alıyor. Projede toplam 264 adet kontun dışında yarıca ticari ünitelerin yer aldığı bir ticari blok yar alıyor.

Daire özellikleri neler?

Yenimahalle’de yer alan konut projesindeki dairelerin tamamı 4+1 tip konutlardan meydana geliyor. Projedeki 4+1 tip dairenin büyüklüğü ise brüt 210 metrekare olarak tasarlandı.

Natura Çakırlar fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata, bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları şöyledir.

  • Projede yer alan brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 899 bin TL’den başlıyor. Projede başlatılan kampanya kapsamında lansmana özel yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Natura Çakırlar ne zaman teslim edilecek?

Fırat Life Style firmasının 19. projesi olarak hayata geçirilecek olan Natura Çakırlar projesinin inşasına 2021 yılı Şubat ayında başlanması planlanmaktadır. Projenin inşasına başlandıktan sonra 2022 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Fırat Life Style Natura Çakırlar projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, sauna, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanda yer alıyor.

Proje künyesi

Adres: Turgut Özal Mahallesi,  Çakırlar Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Bulvarı, No: 75 Yenimahalle / Ankara
Proje başlangıç tarihi : 01 Şubat 2021
Projenin teslim tarihi : 30 Nisan 2022
Daire tipleri : 4+1
Daire büyüklükleri : 210
Isına sistemi : Merkezi (Pay Ölçer)
Telefon : 0312 280 28 28

Exit mobile version