Kategoriler
Emlak Haberleri

Natura Cyprus için eş zamanlı lansman düzenlendi

Natura Cyprus için gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atıldı. Pandemi dönemi sırasında dijitalleşmenin önemini kavrayan Kıbrıs Developments, online tanıtım yoluyla ‘V5’ adı verilen villa tipi konutlarını tanıttı.

Natura Cyprus sınırları aştı

Gayrimenkul sektöründe 35 yıllık deneyim ve birikimin ardından, yenilikçi anlayışı kendilerine misyon edinen Kıbrıs Developments, dijital dünya ile sınırları geride bırakıyor. Kişiye özel yaşam alanları yaratmayı hedefleyen ünlü marka, Natura Cyprus projesinde inşa edilen ‘V5 Villa’ tipi konutlarını hem fiziki hem de dijital ortamda eş zamanlı tanıttı. Gerçekleştirilen iki günlük lansman süresi boyunca marka, örnek daire tipi üzerinden tüm meraklılara kapılarını açmıştır.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığının tüm dünyayı etkilediği olumsuz süreçte seyahat kısıtlamaları özellikle gayrimenkul ve bu sektöre bağımlı olan alt sektörleri vurdu. Ancak dijital dünyanın önemini kavrayan sektör öncüleri online platformlar üzerinden global dünyaya giriş yaptı. Süreç boyunca yabancı yatırımcılarıyla iletişim halinde kalmayı başaran Kıbrıs Developments; hâlâ yurt dışı seyahat kısıtlamasına sahip olan ülkelerdeki yatırımcıları için iki gün boyunca canlı tanıtım sürecini başarılı bir şekilde yürüttü.

Online katılımcıların dijital ekranlar karşısında yer aldığı süreç boyunca, lansman aynı zamanda yüz yüze fiziki boyutta devam etti. Katılımcıların Natura için gösterdikleri ilgi dikkat çekerken, teslim tarihlerinin Aralık 2020’de olacağı bilgisi verilmiştir.

Ödül sahibi prestijli projeler

Marka bünyesi altında gerçekleştirilen projelerine prestij kazandıran kaliteli yapılar, gün itibariyle Natura ile taçlandı. Proje kapsamında 11’i müstakil villa, 57 tanesi de yarı müstakil konut olmak üzere toplamda 68 konut bulunuyor. Tek yatak odalıdan başlayan seçenekler, 3 yatak odasına kadar değişim göstermektedir. Konut sektöründe ödüllü olmasıyla bilinen Developments, Natura projesi için modern, Akdeniz ve Nordik esintilerini kullandı. 3 farklı tipte bulunan yapıların zengin sosyal donatılarla birleşmesi 7’den 70’e yeni şeyler katıyor.

SPA, spor salonu, vitamin bar, jakuzi, çocuk, yetişkin ve kapalı yüzme havuzu her yaştan kesim insanın sosyal hayata karışmasını sağlayacak.

Kıbrıs Developments Proje Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim; kalite ve hizmet çıtasında yükselme yaşadıklarını belirterek, marka altında yükselen konut projelerinin daima çevreye duyarlı alanlarda belirdiğini söyledi. Sürdürülebilirlik prensibinin önemini vurgulayan Özbirim, lansmanı gerçekleştirilen proje için kaliteyi en üst seviyelere çıkardıklarını, malzeme seçimlerini de kaliteyi baz alarak yaptıklarını belirtmiştir.

Dijital dünyaya giriş yapıldı

2020 yılı itibariyle teknolojinin tüm dünyayı sardığı, bunun sonucunda dijitalleşmenin iş hayatına da bir şekilde girmesi elbette kaçınılmazdı. Özellikle pandemi dönemi ilan edilen aylar boyunca dijitalleşmenin önemi bir kez daha kavranmıştır. Yabancı yatırımcılarla irtibat halinde kalabilmek ve ilgiyi canlı tutabilmek adına marka gereğinden fazla çalıştı. Canlı yayınlar eşliğinde online lansmanların tamamlandığı ve geri dönüşlerin olumlu yansıdığı süreçte ekip olarak mutluluk paylaşılmıştır.

Lineadecor İç Mimarı Nigar Yılmaz ve Mepaş Ltd Direktörü Mehmet Hafızoğlu, marka ile işbirliği içerisine girmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Property NC Dergisi ve Awards Organizasyonu Direktörü Kozansoy ile konut sahiplerinden birisi olan Susanne Rey, projeyi başlangıç aşamasından bu yana yakından takip ettiklerini bildirmiştir. 2019’da başlatılan konut inşaatından önce 3D modelleme yöntemiyle görülen konutların birebir aynısı gerçekleştirildi. Belirlenen plan dahilinde gösterilen modellemeyle uyum sağlayan konutların markaya olan güvenilirliği arttırdığını söyleyen Susanne Rey, konut sahibi olmaktan oldukça memnun.

Mehmet Kozansoy, gelecek 2021 yılında gerçekleştirilecek olan Property NC Awards organizasyonuna Natura’nın katılacağını ve oldukça iddialı bir aday olacağına dikkat çekti. Alıcılara natamam konut kredisi sağlayan Türkiye İş Bankası’nın adına etkinlikte yer alan KKTC Ülke Müdürü Serhan Akşahin ise; yıllardır bu tür firmalar arasında örnek gösterilen Kıbrıs Developments ile iş birliği içerisine girmenin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Projenin özellikleri

Girne’ye bağlı Alsancak kent merkezindeki plajlara yakın mesafesiyle dikkat çeken konutlar, Kıbrıs Town Houses projesine komşu olan Alsancak Milli Park’ın hemen yanında yükseldi. Dağ, deniz, orman ve gökyüzü manzarasına sahip proje için Akdeniz mimarisinin esintileri, yemyeşil doğa ile buluşturuldu.

Kıbrıs’a özgü organik yapısıyla adından söz ettirmeye hazırlanan konutlar, eşsiz mimarisi ile kısa zamanda alıcıları etrafına toplamıştır. Doğanın güçlü elementleriyle bir araya getirilen konutlarda yaşam sevinci yükseliyor. Çeşitli ulaşım imkânlarına sahip lokasyonu sayesinde yakın zamanda Girne’nin göz bebeği olacak projenin Aralık 2020’de anahtar teslimlerine başlamasına karar verildi.