Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Yaşamkent fiyat listesi

Yaşamkent konut projesi Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yaşamkent Mahallesi’nde yer almaktadır. Natura Yaşamkent projesinde satışlar devam etmektedir. Projede satılık daire fiyatları ise 1 milyon 549 bin TL’den başlamaktadır. Natura Yaşamkent fiyat listesi detaylarına haberimiz devamında ulaşabilirsiniz.

Natura Yaşamkent proje özellikleri

Ankara konut projesi 27 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projedeki iki konut bloğu içerisinde ise toplam 198 adet daire yer almaktadır. Çankaya’nın Yaşamkent Mahallesi’ne konumlandırılan projenin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır. Konut projedeki 4+1 tip daireler net 215 metrekare büyüklük değerine sahip olacak şekilde tasarlanmaktadır.

Başkente inşa edilen projedeki 5+1 dubleks daire ve 7+1 bahçe dubleks daire tipleri ise net 181 metrekare büyüklüğü ile brüt 385 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Ayrıca projedeki 4+1 daire tipindeki beş adet balkon ve bir adet de balkonla bitişik kış bahçesi bulunmaktadır.

Balkonlardan biri, Fransız tipiyle inşa edilirken Çocuk ve Genç odalarından aynı balkona çıkılıyor. Ayrıca projedeki 4+1 evlerde, balkon, yatak odası, giyinme odası ve banyodan oluşan ebeveyn süiti bulunuyor.

Natura Yaşamkent 5+1 dubleks daire özellikleri

Natura Yaşamkent projesindeki 5+1 dubleks daireler iki katlı olarak inşa ediliyor. Yaşamkent’te hayata geçirilen projedeki 5+1 tip dubleks dairelerin alt katında 3 adet Fransız balkonu bulunmaktadır. Toplamda ise bu tip dairelerde 4 adet balkona yer veriliyor. Bu tip dairelerin alt katında ise bir adet de kış bahçesi yer almaktadır.

Projedeki 5+1 evlerin alt katında, 77,11 metrekarelik büyüklüğünde antre alanı ayrılıyor. Bu katta, toplamda ise 2 adet antre alanı yer alıyor. 5+1 dubleks dairelerin üst katında ise 2 adet balkon, bir adet teras alanı bulunuyor. Ayrıca dairelerde yer alan terasların alanları ise 47.92 metrekare olarak tasarlandı.

Natura Yaşamkent projesindeki 7+1 bahçe dubleks dairelerin alt katında 14,91 metrekarelik kış bahçesi, 22,11 metrekarelik antre alanı ve 4 adet de balkon bulunmaktadır. Üst katındaysa toplamda 3 tanesi Fransız, 1 tanesi büyük alana sahip toplam 4 adet balkon mevcuttur.

Natura Yaşamkent fiyat listesi

Projede 4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan 210 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar konumu ve bulunduğu kata göre artarak değişmektedir.

Projede yer alan 381 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar konumu ve bulunduğu kata göre artarak değişiyor.

Ayrıca konut projesindeki 381 metrekare büyüklüğe sahip 7+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon TL’den başlamaktadır.

Konut projesindeki blokların her birinde birer yük, ikişer adet de yolcu asansörü yer almaktadır. Yaşamkent konut projesinde misafirlere özel açık otopark da bulunmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna ve dinlenme alanı da yer almaktadır. Proje içerisinde çocuklar için oyun alanına yer verilmektedir. Sosyal alanlar arasında açık spor sahası ve büyük yeşil alanlar da bulunmaktadır. Fırat Life Style imzası taşıyan projede yürüyüş yolları gibi bir çok sosyal alan mevcuttur. Ayrıca Natura Yaşamkent projesinin 30 Aralık 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Natura Yaşamkent projesi ve projenin satış ofisi Alacaatlı, 5088. Cadde No: 1 Yaşamkent, Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Natura Yaşamkent fiyat listesi” için 2 yanıt

Merhaba Sevtap Hanım,

Bu projede maalesef 3+1 tip daire seçeneğine yer verilmemiştir. Daha detaylı bilgi için 0312 280 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version