Kategoriler
Emlak Haberleri

Natura Yaşamkent projesindeki evler Aralık 2021’de teslim edilecek

İçerisinde çok sayıda sosyal alanların yer aldığı Natura Yaşamkent projesi, 27’şer katlı iki konut bloğundan meydana geliyor. Proje içerisinde toplam 198 adet konut yer alıyor.  Her blokuna birer yük, ikişer adet de yolcu asansörünün yerleştirildiği projede alanında misafirlere özel açık otopark da yer alıyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna ve dinlenme alanı projelerinin sosyal donatıları arasında. Site içerisinde çocuklar için oyun alanına yer verildiği projenin sosyal donatıların arasında açık spor sahası ve büyük yeşil alanlar da bulunuyor. Fırat Life Style’ın imzasının yer aldığı projenin kapsamında yürüyüş yolları da kuruluyor.

Natura Yaşamkent projesinde daire özellikleri

Çankaya’nın Yaşamkent Mahallesi’ne konumlandırılan projenin önümüzdeki yılın 12’nci ayının son gününde bitirilmesi planlandı. Çalışmalarına 24 Ekim’de başlandığı belirtilen projedeki dört odalı ve 1 salonlu evler, net 215 metrekare büyüklük değerine sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Başkente inşa edilen projedeki beş odalı ve bir salonlu dubleks daire ve yedi odalı ve bir salonlu daire tipleriyse net 181 metrekare büyüklüğü ile net 385 metrekare büyüklük değerleri arasında bulunuyor. Projedeki 4+1 daire tipindeki beş adet balkon ve bir adet de balkonla bitişik kış bahçesi bulunuyor.

Balkonlardan biri, Fransız tipiyle inşa edilirken Çocuk ve Genç odalarından aynı balkona çıkılıyor. Projedeki 4+1 evlerde, balkon, yatak odası, giyinme odası ve banyodan oluşan ebeveyn süiti bulunuyor.

Projedeki 5+1 dubleks konut tiplerinin özellikleri

Natura Yaşamkent projesindeki 5+1 dubleks ev tipi, iki katlı inşa ediliyor. Ankara’da inşa edilen projedeki 5+1 evlerin alt katında 3 adet Fransız balkonu kuruluyor. Toplamdaysa 4 adet balkona yer verildiği alt katta, bir adet de kış bahçesi bulunuyor.

Projedeki 5+1 evlerin alt katında, 77,11 metrekarelik büyüklüğünde antre alanı ayrılıyor. Bu katta, toplamda ise 2 adet antre alanı bulunuyor. Beş odalı ve bir salonlu dublekslerin üst salonundaysa 2 adet balkon, bir adet de teras alanı inşa ediliyor. Terasların büyüklüğüyse 47,92 metrekare değerinde.

Natura Yaşamkent projesindeki 7+1 dubleks dairelerin alt katında 14,91 metrekarelik kış bahçesi, 22,11 metrekarelik antre alanı ve 4 adet de balkon bulunuyor. Üst katındaysa toplamda 3’ü Fransız tipi 1’iyse büyük alana sahip toplam 4 adet balkon bulunuyor.

Projede fiyatlar ne kadar?

Projedeki 210 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 275 bin TL’den başlıyor. Projedeki 381 metrekare büyüklüğündeki 5+1 bahçe katı tip dairelerin fiyatları 3 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 381 metrekare  7+1 tip bahçe katı dairelerin fiyatları ise 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Fırat Life Style firmasının 18. projesi olan Natura Yaşamkent projesinde sıfır peşinat, yüzde 0.99 faiz oranı ve yüzde 80 kredi kullanma fırsatı sunuluyor.

Natura Yaşamkent nerede?

Proje ve projenin satış ofisi Alacaatlı, 5088. Cadde No: 1 Yaşamkent, Çankaya / Ankara adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 280 28 28

Exit mobile version