Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Yaşamkent sıfır peşinat fırsatı ile satışta

Yaşamkent konut projesi Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yaşamkent Mahallesi’nde yer almaktadır. Natura Yaşamkent projesinde sıfır peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Projede satılık daire fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje özellikleri neler?

Natura Yaşamkent projesi 27 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projedeki iki konut bloğu içerisinde ise toplam 198 adet daire yer almaktadır. Çankaya’nın Yaşamkent Mahallesi’ne konumlandırılan projenin önümüzdeki yılın 12’nci ayının son gününde bitirilmesi planlanmaktadır.

Yaşamkent konut projesindeki 4+1 tip daireler net 215 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konut projesindeki 5+1 dubleks daire ve 7+1 bahçe dubleks daire tipleri ise net 181 metrekare, brüt ise 385 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projedeki 4+1 daire tipindeki beş adet balkon ve bir adet de balkonla bitişik kış bahçesi bulunmaktadır.

Balkonlardan biri, Fransız tipiyle inşa edilirken Çocuk ve Genç odalarından aynı balkona çıkılıyor. Projedeki 4+1 evlerde, balkon, yatak odası, giyinme odası ve banyodan oluşan ebeveyn süiti bulunuyor.

Natura Yaşamkent projesindeki 5+1 dubleks daireler iki katlı olarak inşa ediliyor. Ankara, Yaşamkent’te hayata geçirilen projedeki 5+1 tip dubleks dairelerin alt katında 3 adet Fransız balkonu mevcuttur. Toplamda ise bu tip dairelerde 4 adet balkona yer verilmektedir. Ayrıca bu tip dairelerin alt katında ise bir adet de kış bahçesi yer almaktadır.

Projedeki 5+1 konutların alt katında, 77,11 metrekarelik büyüklüğünde antre alanı bulunmaktadır. Bu katta, toplamda ise 2 adet antre alanı yer almaktadır. 5+1 dubleks dairelerin üst katında ise 2 adet balkon, bir adet teras alanı bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde yer alan terasların alanları ise 47.92 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Natura Yaşamkent projesindeki 7+1 bahçe dubleks dairelerin alt katında 14,91 metrekarelik kış bahçesi mevcuttur. Ayrıca 22,11 metrekarelik antre alanı ve 4 adet de balkon yer almaktadır. Üst katındaysa toplamda 3 tanesi Fransız tipi 1 tanesi ise büyük alana sahip toplam 4 adet balkon yer almaktadır.

Natura Yaşamkent fiyatları ne kadar?

Yaşamkent konut projesinde 4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede yer alan satılık daire fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan 210 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 381 metrekare brüt büyüklüğe sahip 5+1 bahçe katı dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 381 metrekare büyüklüğe sahip 7+1 tip bahçe katı dairelerin fiyatları ise 3 milyon 800 bin TL’den başlıyor. Projede ayrıca sıfır peşinat ile daire sahibi olma fırsatı bulunmaktadır. Ayrıca yüzde 80 oranında kredi kullanarak daire sahibi olmak mümkündür.

Konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna ve dinlenme alanı mevcuttur. Ayrıca proje içerisinde çocuklar oyun alanı, açık spor sahası ve büyük yeşil alanlar da bulunmaktadır. Projede ayrıca yürüyüş yolları gibi bir çok sosyal alan da yer almaktadır. Ayrıca her blokta birer yük, ikişer adet de yolcu asansörünün ve misafirler için açık otopark yer almaktadır.

Natura Yaşamkent projesinin 30 Aralık 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ve projenin satış ofisi Alacaatlı, 5088. Cadde No: 1 Yaşamkent, Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…