Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Yenikent Konutları hızla tükeniyor!

Natura Yenikent projesinin mimarı olan Fırat Life Style şirketi; daha önce hayata geçirdiği pek çok proje ile dikkat çekmişti. Özellikle Velux Ankara, Natura Batıkent ve Natura Yalıkavak konutları yoğun ilgi gören Fırat Life Style, aynı başarıyı Yenikent projesinde de yakalamış durumdadır. Satışa çıktığı ilk günden beri yoğun talep alan bu daireler, 2005’te sektöre giriş yapan firmanın 18. projesini meydana getirir. Kısa sürede önemli projeler hayata geçiren bu firmanın kaliteli yapıları pek çok özelliğe sahiptir.

Ankara’da yükselen Yenikent konutları, şehrin tüm gürültüleri karşısında iç mekanın huzurlu kalabildiği konutlardır. Ayrıca dış cephe mantolaması dolayısıyla ısı yalıtımı da üst seviyelerdedir. Ayrıca dairelerin görüntülü diyafon sistemi, harekete duyarlı hırsız alarmı, üçlü ankastre seti ve giyinme odası mevcuttur. Tam beslemeli jeneratör ve depreme dayanıklı radye temel gibi daha farklı detaylar da bulunmaktadır. Ayrıca bu projenin konut sayısı 168 olmaktadır. Toplam 3 bloğun yanı sıra 22 adet ticari ünite de inşa edilmiştir. Dolayısıyla Fırat Life Style Natura Yenikent projesi için büyük yatırımlar yapmış durumdadır.

Natura Yenikent konutları nerede yükselmektedir?

Bu konut projesinin hayata geçmiş olduğu bölge, Ankara’nın en merkezi noktalarından biri olan Sincan’dır. Toplam 168 daire seçeneği ile 22 ticari ünitenin konumlanmış olduğu alan; bu ilçenin İlyakut Mahallesi’dir. Uluçayır Deresi’ne yakın bir bölgede gerçekleşmiş olan konut projesinin son derece huzurlu bir konumda yer aldığı görülmektedir. Bu bölge, şehrin en hızlı gelişen yerlerinden birisi sayılır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Natura Yenikent konutları birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin kat durumuna ve cephelerine göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan satılık daire fiyatları 469 bin TL’den başlamaktadır.

114 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 469 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 tip dairelerin fiyatları 799 bin TL’den başlamaktadır.

190 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 849 bin TL’den başlamaktadır. Projenin hiçbir dairesi için takas opsiyonu mevcut değilken konut kredisi kullanıma açık durumdadır. Satılık daire seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise 0530 447 62 45 numarasını aramak yeterlidir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version