Kategoriler
Proje Haberleri

Natural Garden by Dedesan Villaları satışları başladı

Natural Garden by Dedesan Villaları projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dedesan Yapı İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Yaklaşık 6 dönüm arazi içinde 12 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yaklaşık 6 dönüm arazi içinde 12 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 480 metrekare olmaktadır. Her bir villada arsa sadece size ait olup triplex villada eşsiz bir yaşam sizleri bekliyor. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca yangın alarmı, hırsız alarmı ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villada sadece size ait  36 metrekarelik müstakil havuz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, spor alanı ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Üstelik salonda şömine olacak olup  odalarda ısıtma odası sistemi kurulacaktır. Odalarda kullanılan mobilyalar özel tasarım birinci sınıf malzemeler olmaktadır. Bunun yanı sıra villa merdivenleri doğal masif ağaçtan yapılıp zaman ayarlı aydınlatmalar olmaktadır. Her odada asma tavan ve salon ve mutfakta led spot aydınlatma olmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Barbekü, kiler, set üstü ocak, ankastre set ve çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, rampa, park ve tutamak bulunmaktadır.

Natural Garden by Dedesan Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Seymen Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar deniz, dağ, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır.
Natural Garden by Dedesan Villaları projesinde bulunan brüt 480 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villaların fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 412 91 28 veya 0 (532) 402 91 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…