Kategoriler
Proje Haberleri

Natural Park Deluxe Davutlar satılık yazlık fiyatları ne kadar?

Natural Park Deluxe Davutlar ilçesinde hayata geçen bir yazlık projesidir. Öz Gökmenler İnşaat tarafından gerçekleştirilen projenin yazlık villaları arasında 8 adet ikiz, 12 adet müstakil villa mevcuttur. Projenin tüm konutları yalıtımlı pencerelere ve taştan cephe mantolamasına sahiptir. Dolayısıyla yazlık villalar için çok önemli bir detay olan ısı yalıtımı, bu konutlarda son derece gelişmiş bir durumdadır. Dairelerin özel otopark alanlarına sahip olması ile birlikte, sitenin ortasındaki açık yüzme havuzu çocuk parkı da önemlidir.

Davutlar Sevgi Plajı’na yakın olan bu yazlıkların havası ise daima temiz olmaktadır. Ayrıca proje konumunun son derece güvenli ve yapılaşmaya uygun olduğu da söylenebilir. 3 + 1 ve 4 + 1 oda sayılarına sahip olabilen bu villalar, Aydın’ın en iyi yazlık konutları arasındadır. Dolayısıyla bu yazlıkların yatırım için de iyi seçenekler olduğu görülmektedir. Proje lokasyonu ve konut özellikleri dolayısıyla talepler çok yoğundur. Bu yazlık villalardan birine sahip olabilmek için acele edilmesi gerekir.

Natural Park Deluxe konutları nerededir?

Bu konutlar, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Davutlar Mahallesi’ndedir. Bu mahalle, Aydın ve çevresindeki en yeşil bölgelerden bir tanesidir. Dolayısıyla Natural Park Deluxe Aydın ilindeki en güzel konumlardan birinde yer alır. Proje alanına kısa mesafede olan yerlerden bazıları ise şöyledir:

  • Kazım Dirik İlkokulu
  • Feriha Ruhi Karakaş İlkokulu
  • Vali Kadir Uysal Ortaokulu
  • Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi
  • Natur Med Sağlık Merkezi
  • Davutlar 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu
  • Migros, Şok, A 101 ve BİM şubeleri

Natural Park Deluxe Davutlar satılık daire fiyatları ne kadardır?

Natural Park Deluxe Davutlar satılık konut çeşitlerinin lüks ve kullanışlı olduğu bir projedir. Yazlık villaların fiyatları ise 1.650.000 TL’den başlamaktadır ve fiyatlar konut türüne göre değişebilir. Ayrıca krediye uygun olan bu konutlar hakkında detaylı bilgi almak için ise şu numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0 539 666 52 99
  • 0 325 346 82 64

En yeni konut projelerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız sitemizi düzenli olarak takip edebilirsiniz. Diğer proje haberlerini incelemek için BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version