Kategoriler
Proje Haberleri

Naturalium Villas Yalıkavak daireleri lansmana özel fiyatla satışta

Naturalium Villas Yalıkavak projesi, 6.943 metrekare yüzölçümlü bir arazide hayata geçmiştir. Yenka Yapı’nın bu projesi, 9 adet villa dairesinden meydana gelmektedir. Bu villaların her biri 32 metrekare büyüklüğünde müstakil havuza sahip olmaktadır. Dairelerde, birer tane ebeveyn banyosu bulunan 3 yatak odası vardır. Ayrıca villalar brüt 196, net 138 metrekare büyüklüğündedir. Klima, set üstü ocak, yalıtımlı ısıcam pencereler ve Wi – Fi altyapısı da diğer özellikler arasındadır. Doğal taş malzeme karışımlı olan dış cephe malzemesi ise dairelerin görüntüsüne doğallık katmaktadır.

Bununla birlikte tüm daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Jeneratör imkanı sayesinde, elektrik arızalarında bile enerji kullanımına devam etmek mümkündür. Ayrıca site alanı güvenlik personelinin kontrolü altındadır. Güvenliğin ve rahatlığın adresi olan Naturalium Villas Yalıkavak, yer aldığı bölge dolayısıyla da çok değerlidir. Başlangıç tarihi 15 Ocak 2021 olan bu projenin anahtar teslim tarihi ise 30 Temmuz 2021’dir.

Naturalium Villa Yalıkavak satılık villa fiyatları ne kadar?

Bodrum villa projeleri arasında olan bu proje, kalitede olduğu gibi fiyat konusunda da üst düzeyde bulunur. 3 + 1 odalı bu villalar, yaklaşık 4.000.000 TL değerindedir. Ayrıca fiyat bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için satış temsilcisiyle görüşmek gerekir.

Bu villalar nerededir?

Naturalium Villas Yalıkavak daireleri, Muğla’nın en güzel ilçelerinden bir tanesi olan Bodrum’dadır. Doğa manzaralı olan bu villalar, Dimril Mahallesi’ndeki İnönü Caddesi üzerindedir. Proje konumuna en yakın mesafede yer alan diğer konutlar ise Wadi Villaları ve Sunset Villaları’dır. Ayrıca 14 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Carrefour SA, Migros ve Halil İbrahim İper – Adnan İper Anadolu Lisesi de çok yakın mesafededir. Merkezi konumu dolayısıyla, proje alanından şehrin her bölgesine ulaşım çok kolaydır. Ayrıca o civarda pek çok otobüs durağı da mevcuttur.

Detaylı bilgi için arayınız: 0 252 358 52 01