Kategoriler
Proje Haberleri

Nature Garden Çerkezköy villaları oldukça geniş yaşam alanları sunuyor

Nature Garden Çerkezköy ilçesinin en iddialı villa projelerindendir. Bu proje kapsamında inşa edilen villa sitesinde 24 adet müstakil villa mevcuttur. Müstakil villalarin her biri, müstakil bahçeleri içerisinde açık yüzme havuzuna ve 2 araç kapasiteli park yerine sahiptir. Müstakil bahçeler yaklaşık olarak 273 metrekare büyüklüğündeyken yüzme havuzları 21 metrekareliktir. Ayrıca villaların brüt inşaat alanı 190 metrekaredir.
Site genelinde pek çok güvenlik kamerası aktif olarak kayıt yapmaktadır. Bununla birlikte güvenlik hizmeti de söz konusudur. Oldukça güvenli olan sitenin aynı zamanda deprem riski düşük bir araziye kurulduğu görülmektedir. Profesyonel peyzaj tasarımı ile beraber villaların iç özellikleri de konfor açısından önemlidir. Bu villalar 1 adet zemin kat ile 1 adet üst kattan meydana gelir. Zemin katta mutfak, kiler, geniş bahçe terası ve lavabo vardır.
Üst katta ise 3 oda; bu odalardan ebeveyn yatak odasında 1 adet banyo ve giyinme bölmesi; 1 adet genel banyo geniş kat terası mevcuttur.

Proje nasıl bir konumdadır?

Bu projenin villa seçenekleri Çerkezköy satılık villa türleri arasında yer alır. İstanbul sınırına yakınlığı ile bilinen Çerkezköy’deki bu villalar Fatih Mahallesi üzerindedir. Proje alanı, Seval – Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin birkaç dakikalık mesafesindedir. Ayrıca çok sayıda kreşle beraber Özel Doğa Koleji Okulları (İlkokul – Ortaokul) da 3 – 5 dakika uzalıktadır. Sitenin oldukça sessiz bir konumda yer alması da konforu yükseltmektedir.

Nature Garden Çerkezköy satılık villa fiyatları ne kadardır?

Nature Garden Çerkezköy satılık villa fiyatları 1 milyon 500 bin TL ile 2 minyon TL arasındadır. Projenin 24 villa seçeneği tamamen krediye uygundur. Merkezi jeneratör sistemi, internet donanımı ve lüks jakuzi gibi detaylara sahip olan villalar hakkında detaylı bilgi için; 0554 492 25 50 numarası aranmalıdır.