Kategoriler
Proje Haberleri

Naturel Life Villaları Ankara özel fiyatlarla satışta

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Naturel İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Naturel Life Villaları Ankara konut projesinde villaların satışları devam etmektedir. Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Ankara, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 13 adet villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje doğa ve yeşil ile iç içe bir yaşam sunarak, ayrıcalıklı fırsatları da beraberinde getirmektedir. Ankara villa projesi kapsamında 5+1 tip villa seçenekleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra villa büyüklükleri ise brüt 380, net ise 330 metrekare olarak tasarlanmıştır. Naturel Life Villaları Ankara villa projesindeki villalar 2019 Deprem yönetmeliğine göre tasarlanmıştır. Villalar akıllı ev sistemi altyapısına sahiptir. Aynı zamanda her villaya özel yerden ısıtma, çelik su deposu, asansör, 2 araçlık kapalı otopark gibi özelliklere sahiptir.

Ankara konut projesinde konutların her biri, bütün yaşam alanlarının birbirinden tamamen bağımsız olması için 350 metrekare bahçe ve yeşil alanlara sahiptir. Aynı zamanda birbirinden ayrılan ve geniş alanları ile konutlarda yaşayanların konforlu bir şekilde özel hayatını yaşayabildiği konutlarda bütün seçenekler düşünmüştür.

Naturel Life Villaları Ankara Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan villalar özel fiyat avantajları ile satışa sunulmaktadır. Bu bağlamda satışları devam eden 3 katlı 5+1 tip villaların fiyatları 4 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Naturel Life Villaları Ankara villa projesi Ankara’nın en gözde ve yükselen trendi Çayyolu’nda yer almaktadır. Aynı zamanda park Caddesine çok yakın olan proje, alışveriş merkezleri, eğlence mekanları, park, spor alanları, okullar gibi olanaklara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 603 08 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..