Kategoriler
Proje Haberleri

Naturia Kemerburgaz satışları devam ediyor

Naturia Kemerburgaz projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Eyüpsultan’da bulunan proje Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde 42 konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 42 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Konutların 23 adedi satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 235 metrekare ile 286 metrekare arasındadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 226 metrekare ile 278 metrekare arasında olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Yüzme havuzu, Fitness, pilates stüdyo, sauna, buhar odası, revir ve kuaför bulunmaktadır. Bunun yanı sıra business lounge, kütüphane, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, organik bahçe, evcil hayvan parkı ve araç şarj istasyonu gibi birçok alan bulunmaktadır. Ayrıca kapalı otopark alanı mevcuttur.

Naturia Kemerburgaz konumu hakkında

Naturia Kemerburgaz projesi, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Mimarsinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’un en geniş yeşil alana sahip olan Fatih ve Belgrad Ormanlarının merkezinde yer almaktadır. Maslak’tan 10 dakikada ulaşım sağlayabileceğiniz bu konutlar doğayla iç içe yaşamı sunmaktadır. Çevrede seçkin okul, hastane, alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra havaalanı ve ana yola 25 dakikada ulaşım sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 270 37 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…