Kategoriler
Proje Haberleri

Naturport Villas projesinin ödüllü daireleri satışa sunuldu

Naturport Villas ya da bilinen diğer ismiyle Naturport Villaları Kuşadası ilçesinde yükselmektedir. İlktaş Yapı’nın bu projesi, İngiltere’de düzenlenmiş olan “2019 – 20 İnternational Property Awards (Uluslararası Emlak Ödülleri” yarışmasına katılarak Türkiye’yi temsil etmiştir. 123 farklı ülkeden katılan firmaların birbirinden başarılı toplam 1.900 konut projesi arasındaki bu villaların kazandığı ödüller şöyledir:

  • “Türkiye’nin En İyi Villa Projesi” Ödülü
  • “Avrupa’nın En İyi Villa Projesi” Ödülü
  • “Dünya’nın En İyi Villa Projesi” Ödülü

Dolayısıyla bu villaların kalitesi dünya çapındadır. Projenin inşaat çalışmaları sürmekle beraber, satıştaki villaların büyüklük ölçüleri ise şunlardır:

A – Brüt 185 m2 / Net 150 m2 (3 + 1)

B – Brüt 320 m2 / Net 285 m2 (4 + 1)

Brüt büyüklüğü 185 m2 olan villalarda 3, diğer villalarda ise 5 banyo vardır. Bununla birlikte villaların pek çoğu deniz manzaralıdır ve sitede açık yüzme havuzu bulunur. Yaklaşık olarak 21 dönüm arazi üzerinde yükselen 23 villanın sahip olduğu en önemli imkanların başında meyve – sebze bahçeleri gelmektedir. Ayrıca proje alanında hayvan çiftliği de mevcut olacaktır. Bu alanlarda yetiştirilen ürünler konut sahiplerine ait olacaktır. Doğallığın ve konforun birleşimi olan bu projede daha birçok özellik mevcuttur. Naturport Villas projesinin bitim tarihi ise Mayıs 2022 olarak belirlenmiştir.

Proje alanı nerededir?

Hayata geçmekte olan bu projenin yükseldiği 21 dönümlük arazi, Kuşadası – Yaylaköy Mahallesi üzerinde olmaktadır. Burası, Kuşadası’nın en doğal bölgelerinden birisidir. Dolayısıyla proje alanı çevresinde yeşil alanlar mevcuttur. Bedarra Hills Villaları ile İzarra Saray Villaları da aynı civarda yükselmiştir.

Naturport Villas satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kuşadası Yaylaköy Mahallesi satılık villa fiyatları genel olarak yüksek düzeydedir. Naturport Villas satılık konut seçenekleri ise 2 milyon 170 bin TL ve 3 milyon 540 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olmaktadır.

Fiyat, daire sayısı ve konut büyüklüğü gibi bilgilerin tamamı, Naturport Villaları adlı projenin Arezzo ve Lucca etabı için geçerlidir. Ayrıca projede Siena ve Parma Villaları da mevcuttur.

Daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0538 042 25 62