Kategoriler
Proje Haberleri

Nautilus Unique Çeşme satışları devam ediyor

Nautilus Unique Çeşme geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İzmir İli, Çeşme İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Demirel İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje inanılmaz panoraması ve ön tarafında bulunan çeşme koylarıyla dikkat çekmektedir. İzmir konut projesinde 7 adet 1+1 daire, 23 adet 2+1 daire, teraslı dublex 2 adet 2+1 daire, teraslı flat daire olmak üzere 32 daire bulunmaktadır. Her dairenin kendine ait büyüklüğü ve fiyatı vardır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Evlerin içerisinde özellik olarak Hilton banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda terası da mevcuttur. Amerikan mutfağa sahip bu evler büyük ve geniştir. Spot aydınlatması bulunan bu evin asansörü de bulunmaktadır. Bu araba sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir. Görüntülü diofona sahip olan bu evleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde vakit geçireceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bu alanlar park, spor alanı, yüzme havuzu ve sauna olarak sıralanabilir. Kapıcısı bulunan bu evler 7/24 güvenlik ile güvenlidir.

Nautilus Unique Çeşme konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler Çeşme marinaya 10 dakika uzaklıktadır. Aynı zamanda herhangi bir sağlık durumuna karşı hastaneye olan uzaklığı 10 dakikadır. Alaçatı’ya da 15 dakika da ulaşmak mümkündür. Etrafında olan yapılara da göz atmak mümkündür. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Nautilus Unique Çeşme fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 1 milyon 500 bin liradan başlamaktadır. Konut projesinde yer alan brüt 45 metrekarelik 1+1 tip residence daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Nautilus Unique Çeşme projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 665 19 00 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version