Kategoriler
Proje Haberleri

Nazende Evleri Çekmeköy lansman fiyatlarıyla satışta

Nazende Evleri Çekmeköy modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kayer Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Sitedeki konutlar 13 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 tripleks konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nazende Evleri Hüseyinli Çekmeköy projesi İstanbul’un stresinden uzakta doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. Sitedeki konutlar 13 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 tripleks konut tipine sahiptir. Ayrıca bu villalar brüt 270 ile 380 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir. Villaların net büyüklükleri ise 245 ile 350 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan 5 artı 1 tip villaların büyüklüklükleri brüt 280 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 245 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Çekmeköy villa projesinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villaların tamamı müstakil yüzme havuzuna sahip olacak şekilde proje tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra villalarda müstakil bahçe kullanımı bulunmaktadır. Aile yaşamına uygun olan bu konutlarda dilediğiniz dizaynı uygulama fırsatı sunmaktadır. Söz konusu projedeki konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır.

Nazende Evleri Çekmeköy konumu ve fiyatları hakkında

Villa projesi İstanbul’un Çekmeköy İlçesi, Hüseyinli Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Kuzey Marmara otoyolu bağlantı noktasına komşu konumda yer almaktadır.
Nazende Evleri Çekmeköy projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Çekmeköy villa projesinde yer alan villalar toplam 13 adet olarak projelendirilmiştir. Bu villalar 5 artı 1 tripleks konut tipine sahiptir. Brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 tripleks villaların fiyatları ise 3 milyon 900 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Nazende Evleri Hüseyinli Çekmeköy projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 640 19 18 veya 0 (505) 371 54 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version