Kategoriler
Proje Haberleri

Nazilli Green City Evleri satışları başladı

Nazilli Green City Evleri projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Seval Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 6.440 metrekarelik yeşil alan içinde 6 adet blok bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.440 metrekarelik yeşil alan içinde 6 blok, toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Sitede asansör ve bekçi evi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Üstelik konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır.

Nazilli Green City Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Nazilli İlçesi Yeşil Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik proje anayola yakın konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra doğa ile iç içe, ferah bir yaşam sunmaktadır.
Nazilli Green City Evleri projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 535.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 313 42 98 veya 0 (536) 822 13 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…