Kategoriler
Proje Haberleri

Nazka İnşaat Farklı Kent Tirebolu fiyat listesi

Konut projesi Nazka İnşaat firması tarafından Giresun ili, Tirebolu ilçesi, Yeniköy mahallesinde hayata geçirilmektedir. Nazka İnşaat Farklı Kent Tirebolu projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Nazka İnşaat Farklı Kent Tirebolu fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında 3+1 ve 4+1 tip dairelere yer verilmiştir. Ayrıca 3+1 tip konutlar brüt 158 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 165 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Site içerisinde açık otopark, çocuk oyun alanlarıi kamelyalar ve daha pek çok sosyal donatıya yer verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca daireler de yerden ısıtma sistemi ile ısıtılacaktır.

Nazka İnşaat Farklı Kent Tirebolu fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

158 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 600 bin TL,

Brüt 165 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Tirebolu, Yeniköy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0454 411 38 48 ve 0533 320 43 08 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…