Kategoriler
Proje Haberleri

Nazkale 2 Nazilli ilçesinde yükseliyor!

Nazkale 2 Sitesi Nazilli – Yeşil Mahalle’de konumlanmıştır. Bu sitede yer alan 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler, Aydın’ın en yeni konutları arasında bulunur. Daire teslimleri öncesinde bazı çalışmaların hala devam ettiği bu proje önemli detaylara sahip olmaktadır. Dairelerin her biri, doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bununla birlikte merkezi soğutma altyapısı da sağlanacaktır. Tam 7 inç büyüklüğünde, net görüntü yansıtan diyafon, yalıtımlı pencereler ve sağlam zemin malzemeleri ilk dikkat çeken detayların başındadır. Ayrıca binaların dış cephesi, ısı yalıtımlı söve malzeme ile kaplıdır. Bitişik duvarlar ise üst düzey ses yalıtımına sahip olmaktadır. Bununla birlikte Nazkale 2 Nazilli konutları, güvenlik kamerası ile izlenen güvenli bir site içerisindedir.

Blokların merdiven aralığında; herhangi bir yangın riskine karşı duman sensörü bulunacaktır. Yangın çıkması halinde dairelerdeki sakinlerin uyarılması bu şekilde mümkün olacağından, güvenlik konusunda bunun önemli bir detay olduğu söylenebilir.

Nazkale 2 Nazilli ilçesinin ne tarafındadır? Projenin konum özellikleri nelerdir?

Nazkale İnşaat, bu konut projesini Aydın – Nazilli’nin Yeşil Mahalle bölgesinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca Nazkale 2 konutlarının üzerinde yer aldığı sokak, 1864. Sokak’tır. Bu sokağın az ilerisinde Nazilli İlçe Devlet Hastanesi yer alır. Ayrıca bu civardaki yerler arasında; Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Mehmet Sofuoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aydoğdu Adnan Menderes İlkokulu ve çok sayıda yeşil alan mevcuttur.

Nazkale 2 konutlarının fiyatı ne kadardır?

Aydın Nazilli satılık daire fiyatlarının pek düşük ya da yüksek olmadığı bölgeler arasındadır. Konut kredisi kullanımına müsait olan bu daireler ise türlerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Yani proje kapsamında pek çok daire seçeneği bulunduğu için fiyatlarda da farklılık olduğu görülmektedir. Bununla birlikte brüt 150 – net 135 metrekarelik 3 + 1 daireler yaklaşık 470 bin TL değerindedir. Daha fazla bilgi almak için ise 0532 670 97 07 numarasına ulaşmak gerekir. Nazkale 2 Nazilli satılık daire türleri dışında diğer konut projelerini merak ediyorsanız hemen TIKLAYINIZ.

Exit mobile version