Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlı Konutları Gaziantep 2021 Eylül’de Teslim

Karan Yapı İnşaat firması tarafından Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Fıstıklık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İnşa edilen Nazlı Konutları Gaziantep projesinde teslimler yaklaştı. Projede satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire teslimlerine ise 2021 yılı Eylül ayı içerisinde başlanması planlanmaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

1 adet konut bloğundan meydana gelen projede toplam 11 kattan oluşmaktadır. Fıstıklık konut projesinde 3 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler ise 2+1 ve 3+1 tip seçeneğinden oluşmaktadır. Daire büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 135 metrekare büyüklüğünde, 3+1 tip daireler ise brüt 185 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Nazlı Konutları Gaziantep konut projesi içerisinde, açık peyzaj ve oyun parkı alanları yer almaktadır. Aynı zamanda yürüyüş parkurları, toplantı ve taziye odası gibi alanlar da bulunmaktadır. Her daireye 1 araçlık araç otoparkı, 7/24 güvenlik kamerası sistemleri de proje dahilindedir. Ekstra olarak daire içlerinde; dresuar ve aynası, oturma odasında TV ünitesi, çamaşır dolabı gibi alanlarda da düşünülmüştür.

Nazlı Konutları Gaziantep Daire Fiyatları Ne Kadar?

Fıstıklık konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daire satışları devam eden projede dairelerin fiyatları 800 bin TL ile 850 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Gaziantep konut projesi, Fıstıklık Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda Kalyon Stadyumu’na 1 dakika, Şehir merkezine ise 7 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Bunun yanı sıra üstelik GAZİRAY ve toplu taşıma araçlarına da birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 360 20 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version