Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlıgül Cadde Çorlu satışları başladı

Nazlıgül Yapı firması tarafından hayata geçirilen Nazlıgül Cadde Çorlu projesinde daire satışlarına başlandı. Konut projesi Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Konut satın almayı düşünen vatandaşlar bu soruların cevaplarını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Çorlu konut projesi Hürriyet Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Proje 12 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Ayrıca projede ticari ünitelere de yer verilmektedir.

Daire tipleri 2+1 ve 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 130 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 130 ve 136 metrekare, net ise 110 ve 115 metrekaredir. 3+1 tip daireler ise brüt 160 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Nazlıgül Cadde Çorlu projesinde asansör, hidrofor, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu sistemi, jeneratör gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca kablo tv, su deposu, yangın merdiveni gibi alanlarda projede mevcuttur. Sosyal  alan olarak ise kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, spor alanı, sauna, güvenlik gibi alanlar mevcuttur.

Projede yer alan dairelerde ise adsl, fırın, hilton lavabo, ankastre fırın, duşakabin, intercom sistemi, kiler, bulaşık makinesi yer alacak. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu, ısıcam, klima, set üstü ocak yer alıyor. Bunların yanı sıra görüntülü diafon, ankastre mutfak, fiber internet gibi özellikler yer almaktadır.

Nazlıgül Cadde Çorlu fiyatları ne kadar?

Nazlıgül Cadde Çorlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata, bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

130 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler ortalama 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

136 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler de ortalama 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise ortalama 1 milyon  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Merkez Ofis, Nazlıgül Dream City Hürriyet Mahallesi, Başmaslak Caddesi, No: 2/4 A 24 Çorlu/Tekirdağ adresindedir. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 8 919 ve 0535 224 83 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Çorlu konut proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version