Kategoriler
Emlak Haberleri

Ncadde Ottoman projesine olan talepte rekor kırıldı

Esenyurt’ta, inşaatına devam edilmekte olan Ncadde Ottoman projesindeki taşınmalara yönelik talep patlaması görüldü. Firma, bu talebi “rekor” olarak nitelendirilirken Özyurtlar Holdingin imzasının yer aldığı projedeki konutların yüzde 90’ı, ticari alanlarının ise tümü satıldı.

Ev-ofis, rezidans ve mağazaları içeren projenin önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanması bekleniyor.

Ncadde Ottoman projesindeki taşınmazlar

İçerisinde 445 adet konut, 272 adet ticari üniteye yer verildiği proje, 68 bin 940 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine yerleştiriliyor. Yapılarının kaba inşaatının tamamlandığı projedeki satışların neredeyse tamamı yapılırken projedeki rezidanslar, hem otel hem de ofis konseptine sahip olacak şekilde tamamlanıyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda izole ve lüks yaşam vadeden projedeki bir odaya sahip stüdyo daire tipleri, 40 metrekare ile 60 metrekare arasındaki seçeneklerle inşa ediliyor. İnşaatı tamamlanmadan inşaatı neredeyse bitmek üzre olan projedeki evlerin fiyatı, 275 bin Türk lirasından başlıyor.

Projedeki konutların fiyatı, 465 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Projedeki ticari alanların fiyatı

Karşılama lobisi ve sekreterlik hizmetlerinin de sunulacağı projedeki ticari alanlar, 3 milyon Türk lirasından başlayan değerlerle satılıyor. Ncadde Ottoman projesindeki ticari birimlerin 3 milyon Türk lirasından başlayan fiyatları, 20 milyon Türk lirasına kadar çıkıyor.

Ncadde Ottoman nerede inşa ediliyor?

Şehrin uğrak yerleri ve önemli bağlantı yollarına kısa mesafelerde yer alan proje, metro ve metrobüs hatlarına yürüyerek ulaşım imkânı sunuyor. Bu da konut ve iş yeri sahiplerinin daire kiralayanların yanı sıra projedeki dükkânlarda çalışanlar için büyük bir avantaj sağlıyor.

İstanbul’un merkezî konumlarından birine inşa edilen proje, Esenkent – Bahçeşehir yolu ve Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alıyor.

Satış ofisinin iletişim bilgileri

Ncadde Ottoman Satış Ofisi: Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı, No: 95 Esenyurt / İstanbul
Tel: 0850 460 9036
Faks: +90 0212 699 92 94

Özyurt İnşaatın iletişim bilgileri

Özyurt İnşaat Merkez Adresi: Aşık Veysel Mh.Hadımköy-Bahçeşehir Yolu No:5 D Ofis Bloğu Kat.11 Esenyurt / İstanbul

Tel 1: 0212 622 08 00
Faks: 0212 450 21 32

Exit mobile version