Kategoriler
Proje Haberleri

Necdet Yapı N – City Didim konutlarını Mayıs’ta teslim ediyor

Necdet Yapı N – City Didim projesinin daire teslimini Mayıs ayı itibariyle başlatacaktır. Bu projedeki dairelerin pek çok önemli özelliği mevcuttur. 2 + 1 odaya sahip olan bu daireler en çok güvenlik düzeyleriyle öne çıkmaktadır. Çelik dış kapılarda hırsız alarmı ve parmak izi okuma sensörü bulunur. Ayrıca camlarda ise 4 ayrı kilit vardır. Bununla birlikte daire donanımları arasında çelik kasa da bulunur. Site alanı ise kamera imkanına ve gece – gündüz güvenlik hizmetine sahiptir.

Radye temel ve fore kazık uygulamaları ile inşa edilen bu sağlam konutlar depreme dayanıklıdır. Bununla birlikte duvarların ses yalıtımı ve pencerelerin ısı yalıtımı mevcuttur. Daire sahiplerinin ilk önce güvenliği, daha sonra da konforu düşünülerek projeye eklenen daha pek çok detay vardır. Örneğin akıllı ev sistemi, klima altyapısı, jeneratör altyapısı ve daire içlerindeki depo (kiler) bölmeleri bunlardan birkaçıdır.

Bu proje Didim’in neresinde hayata geçmektedir?

Projenin yer aldığı arsa, Aydın – Didim’in Altınkum Mahallesi sınırlarındadır. Gümüş Pala Caddesi’ne bağlanan Barış Caddesi üzerinde yükselen konutların yakın civarında Papatya Sitesi, Yıldırım Sitesi ve Ruby Hill konutları yükselmektedir. Şirket, N – City Didim projesini hayata geçirmek için en uygun lokasyonu seçmiştir. Dolayısıyla çeşitli marketler, okullar, duraklar ve hatta Didim Limanı buraya yakındır.

Necdet Yapı N – City Didim konutları için satılık daire fiyatlarını ne düzeyde belirlemiştir?

Necdet Yapı N – City Didim satılık daire seçenekleri için yaklaşık 990.000 TL talep etmektedir. Brüt 95 metrekare büyüklüğündeki bu dairelerin alıcısı çok olduğundan dolayı acele edilmesi tavsiye olunur. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler için 0542 549 40 94 numarası iletişime açıktır.

En yeni konut projelerinden haberdar olmak için tıklayınız