Kategoriler
Proje Haberleri

Necdet Yapı NCity Didim tanıtımı yapıldı

Didim, astım hastalığına iyi gelen havası ve Altınkum Plajı ile dikkat çeken bölgeler arasındadır. Ayrıca bu ilçeye yabancıların ilgisi günden güne artmaya devam etmektedir. Pandemi sürecinin sona ermesinin ardından tatil süreci de başlamıştır. Geride kalan bir haftada Didim’de yapımı tamamlanan Necdet Yapı NCity Didim projesinde 75 konut satılmıştır. Ayrıca satılan konutların büyük çoğunluğunu yabancıların aldığı belirtilmiştir.

Necdet Yapı NCity Didim tanıtıldı

Didim Altınkum’da, Necdet Yapı Prestijli Yaşam Konutları inşa etmektedir. Necdet Yapı’nın son projesi olan NCity Didim projesi için tanıtım gecesi gerçekleştirilmiştir. Tanıtım gecesi ünlü isimlerin katılımıyla geçen hafta gerçekleşmiştir. Ünlü isimler arasında Şarkıcı Ebru Polat ve Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç bulunmaktadır. Tanıtım gecesinin ardından satış rekoru yaşandığı belirtilmiştir. Necdet Özer, bir hafta içerisinde ‘NCity’ adını taşıyan 80 konutluk projede bulunan konutların 75 tanesinin satıldığını belirtmiştir. Ayrıca Necdet Özer, bunun bir rekor olduğuna değinmiştir.

İnşa aşamasında salgın süreci dikkate alındı

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs etkisiyle insanların yaşam alanı tercihlerini de değiştirdiğini belirtmiştir. Ayrıca Özer “Astıma iyi gelen havası, benzersiz deniziyle Altıkum’da bulunan konutlarımızı inşa ederken salgın sürecini de dikkate aldık. Geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığımız konutların satışında sona yaklaştık. Bir hafta içerisinde büyük çoğunluğu yabancılara olmak üzere 75 konutun satışı yapılmıştır.” dedi projeye ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version