Kategoriler
Proje Haberleri

Necip Fazıl Konutları fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Konya satılık daire seçenekleri arasında bulunan Necip Fazıl Konutları, şehir merkezine oldukça yakın ve donanımlı konutlardır. Giriş katı ile birlikte toplamda 6 katlı olan bloklardaki 156 konut, kaliteli çelik kapılara sahiptir. Görüntülü diyafon ve güvenlik hizmeti ile birlikte, site alanı kameralar aracılığıyla sürekli izlenmektedir. Duvar kağıdı, üçlü ankastre seti, hilton banyo dolapları ve duşakabine sahip olan daireler ise oldukça konforludur. Ayrıca bu dairelerin ısıtma türü merkezi olmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı dolayısıyla daire sakinlerinin 7 / 24 rahat kalabilmesi de önemlidir. Enerji israfını engelleyen ısıcam türündeki pencereler, özellikle kış mevsiminde daire sıcaklığını korumaktadır.

Bununla birlikte ıslak zeminlerdeki fayanslar ve PVC kaplamalı bazı kapılar çok kalitelidir. Bahçe alanında ise kapalı otopark, çok sayıda kamelya ve çocuk parkı mevcuttur. Ayrıca, çocukların güvenle oyun oynayabileceği bu bahçenin bakımı için kapıcı hizmeti bulunmaktadır. Merkezi uydu altyapısı da konutların en önemli özelliklerinden bir tanesidir. Projenin sahibi ise Altuva Yapı’dır.

Necip Fazıl Konutları nerededir?

Necip Fazıl Konutları, Konya’nın Karatay ilçesindeki Köprübaşı Mahallesi’nde yer alır. Mevlana Kültür Merkezi’ne oldukça yakın olan site, Şeyh Ulema Recep Ağa Caddesi üzerindedir. Sarnıç Sitesi, Rüya Kent Konutları ve Bakırcı Sitesi de aynı caddededir. Ayrıca 21 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ile Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi aynı civardadır.

Bununla birlikte site alanına pek çok İmam Hatip okulunun yakın olduğu da görülmektedir. Dolayısıyla siteye yakın mesafede olan okulların neredeyse tamamı İmam Hatip okullarından meydana gelir. Mehmet Zahit Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu ve Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bunlardan birkaçıdır. Ayrıca sitenin yakınında, Özel Gülbahar Anaokulu adındaki bir okul daha mevcuttur.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Hepsi 3 + 1 odalı olan dairelerin büyüklükleri ve fiyatları şöyledir:

  • Brüt 155 – net 135 m2: 375.000 – 365.000 TL
  • Brüt 136 – net 120 m2: 340.000 TL

Necip Fazıl Konutları satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için ise 0 (532) 686 10 41 numarası aranmalıdır.

 

 

 

Exit mobile version