Kategoriler
Proje Haberleri

Necip Fazıl Konutları oturuma hazır

Altuva Yapı tarafından inşa edilmiş olan Necip Fazıl Konutları tapu masrafsız olarak satışa çıktı. İnşaat firmasının satışa çıkardığı bu 3 + 1 odalı dairelerin brüt büyüklüğü 155 m2, net büyüklüğü 130 m2’dir. Brüt 136 m2, net 120 m2 ölçüsünde olan daireler de bulunur. Ayrıca tüm daireler tek banyoludur. Site alanı içinde kapalı otopark hizmeti, güvenlik hizmeti, kamera donanımı ve keyifli vakit geçirilebilecek kamelyalar vardır. Bununla birlikte kapıcı görevlisine sahip olan bu sitede egzersiz alanları ve çocuk oyun alanları mevcut olmaktadır.

Toplamda 156 tane olan dairelerin laminant parke zeminleri ve ıslak alanlarda bulunan fayans zeminleri çok sağlamdır. Üçlü ankastre mutfak seti, ısı pay ölçerli merkezi ısıtma, çelik dış kapı ve salon odasındaki duvar kağıtları da kullanışlı özelliklerdendir. Bununla birlikte tüm dairelerde görüntülü diyafon sistemi kuruludur. Ayrıca pencere ve duvarlar ise yalıtım yönetmeliklerine uygun özellikler taşır.

Proje alanı nerede bulunmaktadır?

Necip Fazıl Konutları Konya şehrinin Karatay ilçesinde bulunan Köprübaşı Mahallesi’ndedir. Mevlana Kültür Merkezi ile yakın olması dışında, proje alanının yakın mesafede bulunduğu diğer yerler şunlardır:

  • Özel Gülbahar Anaokulu
  • Mehmet Zahit Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Karatay 21 No’lu Aile Sağlığı Merkezi
  • BİM ve Adese Midi market şubeleri
  • Cafer – i Tayyar Camii
  • Şeyh Ulema Ovalı Camii
  • Aksarnıç Konutları

Bu gibi yerlere yakın olan daireler Şeyh Ulema Recep Ağa Caddesi üzerindedir. Ayrıca bu caddede pek çok otobüs durağı da bulunmaktadır. Dolayısıyla buradan şehrin diğer yerlerine ulaşım zahmetsizdir.

Necip Fazıl Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Necip Fazıl Konutları Konya satılık daire fiyatları ile yakın düzeydedir. Konut büyüklüklerine göre fiyatlar 350 bin TL – 390 bin TL arasındadır. Ayrıca şirketle irtibat kurmak için  0532 686 10 41 numarasına ulaşılabilir.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Exit mobile version