Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef, 3 yıl üst üste sektörün en beğenilen şirketi seçildi

Nef , Türkiye’nin en beğenilen şirketi seçildi. Türkiye’de ve yurt dışında bir çok özellikli projelere imza atan Nef üç yıl üst üste inşaat sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Capital Dergisi tarafından, bağımsız bir araştırma firması ile birlikte gerçekleştirdiği Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri araştırmasında İnşaat ve Konut Sektörü kategorisinde 3 sene üst üste Nef birinci seçildi.

Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından biri olan Nef, metrekarelerle değil, santimetrekarelerle çalışarak, ince düşünülmüş, yaşam alanları tasarlıyor. Firma Foldhome özellikli projeleri ilk kez kendi projelerinde uygulamasıya da kendinden söz ettirmeyi başardı. Firma ayrıca en kısa süre satış yapan firma özelliği ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Kişisel kullanım içindir. – Ortak kullanım içindir.

Foldhome özellikli projer üreten Nef, kullandığı bu özellikle bir çok avantajı daire sahiplerine sağlıyor. Foldhome evinizin bir odası gibidir, ortak kullanım alanı değildir. Aidat ödemeniz gerekmiyor, kullandıkça ödeme yapıyorsunuz.

Firmanın satışı devam eden projeleri arasında Nef Kandilli, Nef Çekmeköy, Nef Gölköy, Nef Basın Ekspres, Nef Bahçelievler, Nef Sancaktepe 19, Nef Yalıkavak, İnistanbul Hayat, İnistanbul Konsept projeleri yer alıyor.