Kategoriler
Proje Haberleri

Nef 36 Basınekspres sosyal donatıları

İstanbul’un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli’de, Timur Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Nef 36 Basınekspres konut projesi, toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

503 konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Projedeki 1+1’ler 68 metrekare ila 79 metrekare arasında, 2+1’ler 105 metrekare ila 126 metrekare arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 175 metrekare büyüklüğe sahip.

İki bloktan meydana gelen konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nef 36 Basınekspres konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 551 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 718 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 1 milyon 59 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 36 ay taksit yapılabiliyor. Ayrıca banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilmek mümkün.

Nef 36 Basınekspres konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı var. Projede kapalı otopark, güvenlik, restoran, kafe, bilardo, parti alanı, çocuk oyun alanı, futbol ve basketbol sahası, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu, masa tenisi ve squash kortu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda ve toplu taşıma olanaklarına kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Metro hattı üzerinde, metro istasyonuna yürüme uzaklığında inşa edilen konut projesi, 212 Outlet AVM’nin hemen arkasında yükseliyor.

Nef 36 Basınekspres konut projesi, Taşocağı Yolu Güneşli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 9 633 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.