Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nef 4 projesiyle kampanyaya dahil oldu

Nef, İstanbul’un farklı bölgelerinde hayata geçirdiği inşa halindeki 4 konut projesi ile konut faizi indirimi kampanyasına dahil oldu. Nef 4 projesinde de yüzde 10 indirime ilave olarak 120 ay vade için kredi oranını yüzde 0.98’e indirdi.

Firma, bünyesinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve Nef Ortayaka projesinden daire satın almak isteyenlere aylık 2 bin 900 liradan başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Nef Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, aylık 2 bin 900 TL’den başlayan taksitli fiyatlarla şehir merkezinde bir Nef sahibi olmanın artık mümkün olduğunu söyledi. Son 3 yılda beş binin üzerinde konut teslimi gerçekleştirdiklerini belirten Çalik, “Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemini başlattık. 4 projemizde yüzde 10’luk indirime ek olarak, 120 ay vade için kredi oranını da yüzde 0,98’e çektik. Ayda 2 bin 900 lira ödeyerek bir Nef sahibi olmak mümkün” dedi.

Satışa kısa bir süre önce çıkarılan Nef Ortayaka projesinde ilk 3 günde toplam 152 adet daire satışı gerçekleştirerek rekor satışa ulaştıklarını belirten Çelik, projeyi Emre Arolat’ın tasarladığını kaydetti. Projede l+l tipindeki dairelerden 3+1 tipindeki dairelere kadar değişen farklı yaşam seçenekleri yer alıyor. Nef Basınekspres projesi TEM otoyoluna 2 kilometre, E-5 karayoluna 6.7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 8.1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi ise E5’e 1,2 km, TEM’e 6,3 km, metro durağına 1OO metre mesafede yer alıyor.