Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor

Nef tarafından hayata geçirilen ve 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22 projesinde daire teslimlerine başladı.

İstanbul İli, Ataköy’de 25 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Nef Ataköy 22 projesinde 18 katlı 6 blokta toplam 1493 adet daire bulunuyor.

1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tip dairelerin yer aldığı Nef Ataköy 22 projesinde dairelerin dışında ayrıca ticari alanlarda yer alıyor. Nef Ataköy 22 projesinde 25 bin metrekare büyüklüğündeki 110 adet ticari alanlar yer alıyor.

E5’in hemen bitişiğinde ve Ataköy’ün en merkezi bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde yer alan Nef Ataköy 22 projesinin hemen önünde ise metrobüs ve metro durakları yer alıyor.

HOK tarafından tasarlanan Nef Ataköy 22 projesinde Foldhome sistemi sayesinde, 24 odalı evinizde sinema odası, misafir evi, toplantı odası, tam donanımlı bir spor salonu, PlayStation odası, parti ve karaoke odası, müzik stüdyosu, eğlence odası ve şefin masası gibi birçok farklı fold yer alıyor.

Tasinmazhaber.Com