Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Nef Bahçelievler 0.64 faizle satışta

Nef Bahçelievler konut projesi tarihi konut kampanyasına dahil oldu. 15 yıl yüzde 0.64 düşük faizli kredi imkanlarını sizlere sunan konut projesi, Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. güvencesiyle öne çıkıyor.

Nef Bahçelievler proje özellikleri

İstanbul, Bahçelievler konumuyla dikkat çeken Nef Bahçelievler konut projesi, A konut segmenti üzerinden yeni alıcılarını bekliyor. Avrupa Yakası’nın tüm güzelliğini alan proje, Timur Gayrimenkul imzasını taşımaktadır. 44 bin 326 metrekarelik arsa üzerinde yükselen konutlar, 6 ila 20 kat arasında değişen 10 bloktan oluşuyor. 1023 dairenin ve 14 ticari alanın satışa sunulduğu projede birbirinden seçenekli daire tipleri bulunmaktadır.

Daire seçenekleri arasında alıcıları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’ler bekliyor. 40 metrekareden başlayan boyutların 280 metrekareye kadar çıktığı bildirilmiştir.

Projede yer alan sosyal donatılar

Nef Bahçelievler projesinde toplam arsa alanının 24 bin 591 metrekaresi sadece yeşil alana ayırıldı. Çocukların hem şehir hem de doğa hayatını tadabilmesi adına gerçekleştirilen projenin 9 bin metrekaresine teras ve kat bahçeleri yerleştirilmiştir. Doğa dostu olarak yaşam sakinlerine pek çok şey sunan site alanı, dev havuzlar, saat kulesi, seramik ve marangoz atölyesiyle de öne çıkıyor. Aynı zamanda dinlenme bahçelerinin özenle yapıldığı konutlar; mini sera, odun fırını ve Çınar altı meydan kahvesi gibi alanlara da komşuluk edilmektedir.

Proje detayında yer alan kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru ve süs havuzları sosyal hayatı yeniden canlandırıyor. Ayrıca kafe, restoran, sinema gibi önemli alanların varlığı her güne yeniden keyifle uyanmanızı sağlayacaktır.

Foldhome sistemine sahip olan proje, squash kortu, bilardo ve masa tenisi odasıyla da eşsiz alanları bünyesine kattı. Avantajların yalnızca bununla sınırlı olmadığı görülürken, spor stüdyosu, davet odası, gözlem evi, açık hava sineması, misafir odası, müzik ve kareoke odası, PlayStation odası, toplantı odası, şarap ve puro muhafaza odası gibi lüks detaylar kolaylıkla göze çarpıyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Nef Bahçelievler, Merter Meydan AVM arsası üzerinde yer almaktadır. Metro durağının hemen önünde yer alan konutlar, aynı zamanda diğer toplu taşımalara yakınlığıyla dikkat çekerken; otobüs, minibüs, dolmuş ve metrobüs gibi tüm karayolu seçeneklerini alıcıların ayağının altında bulunduruyor. Tüm bu ulaşım seçeneklerinin arasında eğitim, sağlık ve başlıca kurum ve kuruluşların yakınlığı projenin önemini ortaya koymaktadır.

Projede kampanya fırsatı!

Konut projesinde yer alan daire fiyatları en az 744 bin TL’den başlarken, bu rakam en yüksek 2.218.000 TL’yi buluyor. Konut kampanyası dahilinde yeni ödeme fırsatlarıyla çok konuşulan Nef, 15 yıl 0.64 faizle, 12 ay ödemesiz dönemi başlattı. Hemen tapu alabileceğiniz konut projesinde yaşam 2020 yılı itibariyle başlamıştır.

Detaylı bilgi için:  444 9 633

Diğer kampanyalara göz atmak için tıklayınız.