Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nef Bahçelievler konutları 120 ay vade seçeneği ile satışta

Nef Bahçelievler konutları, İstanbul ilinin Bahçelievler ilçesinde yükseliyor. Timur Gayrimenkul Yapı ve Yatırım A.Ş. imzasını taşıyan konutlar şimdilerde 0,89 faiz ve 120 ay vade seçenekleriyle satışta.

Nef Bahçelievler proje özellikleri

Avrupa Yakası’nın sevilen ilçelerinden Bahçelievler’de yükselen konutlar, lüksü ve prestiji bir araya getiriyor. Ağustos 2019’da tamamlanması hedeflenen projede yaşam başladı. 44.326 metrekarelik arsa üzerinde hayat bulan Nef Bahçelievler projesi, 6 ila 20 kat arasında değişen bloklardan oluşmaktadır. 10 blok içerisinde toplamda 1023 konut ve 14 ticari alan bulunuyor. Proje içerisinde alıcıların tercihine sunulan daire tipleri, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 arasında değişim göstermektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 40 ila 280 metrekare arasındadır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Nef Bahçelievler projesinde 24.591 metrekarelik alan yalnızca yeşillik için ayrılmıştır. Burada ebeveynler çocuklarını şehrin kalabalığından uzak tutarken, aynı zamanda doğa ile tanışmalarına vesile olmakta. 9.000 metrekarelik bölümün teras ve kat bahçelerine ayrılmış olması özellikle pandemi döneminde değişen tüketici isteklerine kolayca yanıt veriyor.

Projeyi diğerlerinden ayıran asıl donanımları ise; dev havuz alanları, saat kulesi, mini sera, odun fırını ve Çınar altı meydan kahvesidir. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, kafe, restoran, sinema, yürüyüş parkuru ve süs havuzları bulunmaktadır. Foldhome sistemi sayesinde farklı bir konuma yükselen konutlar, squash kortu, bilardo ve masa tenisi gibi odalara da sahiptir. Tüm bunların yanı sıra; spor stüdyosu, davet odası, gözlem evi, açık hava sineması, misafir odası, müzik ve kareoke odası, PlayStation odası, toplantı odası ve şarap ve puro muhafaza odası yer alıyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Nef Bahçelievler projesi merkezi konumuyla tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Merter Meydan AVM arsası üzerinde yükselen konutların hemen metre durağının önünde yer alması büyük avantajları da beraberinde getiriyor. Ek olarak; otobüs, minibüs, dolmuş ve metrobüs gibi karayolu toplu taşımalara da oldukça yakındır. Yaşam sakinleri eğitimden sağlığa, gıdadan giyime kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlara yakın olmasıyla en büyük kazanımı sağlıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Nef Bahçelievler projesinde 1+1 daireler 744.000 TL, 2+1 daireler 1.139.000 TL, 3+1 daireler 1.601.000 TL’dir. Alıcıların isteğine göre değişen fiyatlar 4+1 dairelerde 2.218.000 TL’ye kadar yükseliyor. A konut segmenti üzerinden ev sahibi olmak isteyenleri 0,89 faiz ve 120 ay vade seçenekleri beklemektedir. Hemen teslimin yapıldığı daireler tapu avantajını da sizler için getiriyor.

Detaylı bilgi için:

444 9 633

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.