Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Basınekspres konutlarında anahtar teslimleri 2021’de

Nef Basınekspres İstanbul’un merkezinde, Timur Gayrimenkul güvencesiyle hayat buluyor. 12 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen proje, 503 konut ve ticari alanlardan meydana gelmektedir. Teslim tarihinin 2021’in son çeyreğinde başlayacağı projede, mimari tasarım Viva Architects’e ait.

Nef Basınekspres proje özellikleri

İstanbul’un ulaşım sorununa karşılık merkezi konumu ile alıcısını mutlu eden Nef Basınekspres’te teslimler 2021 yılının son çeyreğinde başlıyor. Yeni bir dünyanın yaratıldığı ve bölgesinin çehresini değiştirdiği konuşulan proje için 68 bin 673 metrekarelik arsa alanı kullanıldı.

Yeşil peyzaj alanlarının modern yapılarla birleştirildiği görülürken, konseptin birbirinden farklı olduğu bahçelerde küçükten büyüğe her yaştan insan tatmin oluyor. Şehrin karmaşasından uzaklaştıran sosyal donatıları ve özel olarak tasarlanan sosyal alanlarıyla, toplamda 503 konut ve 10 ofis bulunmaktadır.

Nef Basınekspres projesinde 2 bin 309 metrekarelik kiralanabilir ticari alan, 11 bin yeşil alanla birleştirildi. Daire tercihlerinin 2+1 ve 3+1 arasında değişim yaşadığı projede, minimum metrekare boyutu 106 ile sınırlandırılmıştır.

Projede sosyal donatılar

Avrupa Yakası’nın çehresini değiştiren konut projesi, Bağcılar ilçesinin Güneşli Mahallesi’nde yer almaktadır. İş yaşamının konutlarla birleştirildiği proje iki kule şeklinde tasarlandı. Konutlarda konfor, teknoloji ve güvenlik unsurlarının seviye bazında en üstlere tırmandığı bilinmektedir. Aktarılan bilgiler arasında kapalı otopark, 7/24 kameralı güvenlik sistemi ve güvenlik ekibi bulunuyor.

Projede ulaşım imkanları

Nef Basınekspres projesinde Ataköy-İkitelli metro hattının ikitelli durağına ve iş hayatına yakınlık sağlanıyor. Basın Ekspres Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın yürüme mesafesinde olduğu yeni yaşam bölgesi, TEM ve E-5’e komşu konumundadır. Avantajlarını yalnızca bunlarla sınırlı bırakmayan Timur Gayrimenkul, konutları 212 AVM’nin hemen arkasına planladı. Yatırımda yönünü kaybeden gayrimenkulcülere ışık olmaya devam eden proje; eğitim ve sağlık kuruşları ile alışveriş merkezleriyle sosyal yaşam üst sınırlara tırmanıyor.

Projede daire fiyatları

Nef bünyesinde ev sahibi olmak isteyenlerin minimum ödemesi gereken fiyat 2+1 dairelerde 870 bin TL’dir. Seçeneklerini genişleten alıcılara özel 3+1’ler fiyatlarını 1 milyon 320 bin TL’ye kadar yükseltiyor. Teslimlere 2021 yılında başlayacak olan firma, konutların hemen metro istasyonunun önünde olduğu bilgisini paylaşmaktadır. İstanbul’da bambaşka bir dünyaya adım atmak isteyenlerin bir araya geleceği projede satışlar son hızda devam ediyor.

Detaylı bilgi için:

444 9 633

Mahmutbey, Taşocağı Yolu No:3, 34218 Bağcılar/İstanbul