Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Bodrum projelerinde son villa ve rezidanslar

Nef tarafından hayata geçirilen bir çok projede inşaat çalışmaları ve satışlar devam etmektedir. Firma Türkiye’nin bir çok bölgesinde ve yurt dışında kaliteli projelere imza atmaktadır. En çok proje ürettiği İstanbul’dan sonra Nef Bodrum bölgesini tercih ettiği görülmektedir. Firma Bodrum’da Reserve adıyla projeler üretmeye devam etmektedir. İnşaat firmasının Bodrum’da yer alan projelerindeki son villa ve rezidansların satışları devam etmektedir.

Nef Reserve Gölköy’de sınırlı sayıda son villalar

Nef Reserve Gölköy projesinde mavinin ve yeşilin her tonunu keşfetmek mümkün olmaktadır. Villa projesi Bodrum’da Ege Denizi’nin kıyısında Demirbükü koyunda yer almaktadır. Mimar Emre Arolat imzası taşıyan Nef Reserve Gölköy projesi denize sıfır olacak şekilde konumlanmıştır. Gölköy villa projesinde toplam 50 eşsiz villa yer almaktadır. Projenin 250 metre sahili yer almaktadır. Zeytin ve çam ağaçları arasında yer alan Nef Rezerve Gölköy projesinde sınırlı sayıda son villaların satışları devam etmektedir.

Nef Reserve Hebil’de son 2 villa, 3 rezidans

Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde Türkbükü’ne sadece birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır. Nef Rezerve Hebil projesinde 3 blokta toplam 9 rezidans ve 2 villa yer almaktadır. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede sadece iki villa ve 3 rezidans kalmıştır.

4 bin 50 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projenin 1.805 metrekaresi peyzaj alanına ayrılmıştır. Teslimlerin hemen yapıldığı Nef Rezerve Hebil projesinde ayrıca özel plaj, yüzme havuzu, iskele gibi alanlar yer almaktadır.

Nef Reserve Yalıkavak’da son 20 villa ve rezidans

Nef Reserve Yalıkavak projesine gerçek bir Akdeniz yaşamı başlamıştır. Uçsuz bucaksız sahili, masmavi Bodrum Denizi ve Akdeniz ruhuyla hayat bulan evleriyle Nef Reserve Yalıkavak projesinde yaşam başlanmıştır. 80 bin 126 metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde hayata geçirilen projede  toplam 314 adet villa yer almaktadır. Ayrıca Yalıkavak villa projesinin 40 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmıştır. Nef Reserve Yalıkavak projesinde kalan son 20 villa ve rezidansın satışları ise devam etmektedir.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 633 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…