Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Çekmeköy konutları hemen teslim ile 0,89 faizle satışta

Nef Çekmeköy, İstanbul ilinin Çekmeköy bölgesinde başlatılan konut projesidir. NEF ve İş GYO imzasıyla yükselen konutlar A konut segmenti üzerinden satışlarına devam ediyor. Teslimlerin yılın ikinci yarısında başlamasıyla birlikte yeni alıcılara 0,89 faiz ve 120 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Nef Çekmeköy proje özellikleri

İstanbul’un sevilen ilçelerinden birisi olan Çekmeköy’de hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesi yeni alıcılara kapılarını açtı. Tıpkı kendinden önceki projeler gibi Anadolu Yakası’nın gözdesi olmak için hazırlanan konutlar, üç etaptan oluşuyor. Bu etaplara Ormantepe, Çamlıtepe ve Koruköy isimleri verildi.

180 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen konutların yapımına 2017 yılında başlanmıştır. Nef Çekmeköy’ün Çamlıtepe etabının 2020’nin Nisan ayında teslimlere başladığı, Ancak Ormantepe ve Koruköy için hala beklendiği biliniyor. Hedeflenen teslim sürelerinin ise Ormantepe için Ekim 2020 olduğu açıklanırken, Koruköy etabı için Nisan 2021 tarihi verildi.

Az kat üzerinden dayanıklılık sağlayan konutlar aynı zamanda doğa dostudur. Toplamda 1500 dairenin bulunduğu projede, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Değişen konut trendlerine cevap veren Nef Çekmeköy projesi; bahçe, balkon ve teras seçeneklerini de beraberinde getirdi.

Projede yer alan sosyal donatılar

Nef Çekmeköy projesinde doğa ile iç içe bir yaşam sizleri bekliyor. Sosyal donatıları arasında yer alan açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanları ve fitness salonu dikkatleri çekmektedir. Bununla birlikte, sauna, futbol ve basketbol sahası gibi alanların varlığı unutulmamalı.

Kendinden bir önceki projede olduğu gibi foldhome konseptine sahip konutların toplantı, davet, parti, kareoke, sinema, müzik, çalışma ve pilates için ayrılmış kapalı salonları bulunuyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Nef Çekmeköy konutlarında minimum fiyat 530 bin TL olarak belirtilmiştir. 65 metrekarelik 1+1 dairelerin 8 bin 155 TL üzerinden metrekare hesabı yaptığı projede fiyat 530 bin TL’den başlıyor. 99 metrekarelik 2+1 dairelerde ise metrekare başına hesaplanan rakam 7 bin 485 TL’den 741 bin TL olmuştur.

Son olarak; 162 metrekarelik 3+1 dairelerde hesaplamalar 6 bin 753 TL oranlarında sabitlenmiş, ancak bu rakam minimum 1 milyon 94 bin TL aralığında sabitlenmiştir. Teslimlerin 2020’de başlandığı konutlarda sizlerde 0,89 faiz ve 120 ay vadeli ödeme seçeneklerine sahip olmak için harekete geçin.

Detaylı bilgi için:

444 9 633