Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Çekmeköy Ormantepe fiyat bilgisi

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Timur Gayrimenkul-Fiba Grubu ortaklığıyla inşa edilen Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi, toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

409 adet dairenin bulunduğu konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Az katlı mimariyle inşa edilen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 66 metrekare ila 209 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 488 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 682 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 912 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 tipteki daireler 1 milyon 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 1,5+1 tipteki daireler ise 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 10 peşinat, teslimde yüzde 40, kalanı 24 ay veya 120 ay yüzde 0,98 faizle vade yapabilmek mümkün. Ayrıca takas olanağı da var.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Balkonlu projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Özyeğin Üniversitesi’nin hemen yanında yükselen konut projesi; Maslak ve Levent’e 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika mesafede inşa ediliyor.

Toplu taşıma olanaklarına da yakın olan proje; Çekmeköy metro durağının yanında hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe projesi, Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 9 633