Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Çekmeköy Ormantepe fiyat listesi

İstanbul iline bağlı bulunan Çekmeköy ilçesinde Nef Çekmeköy Ormantepe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Timur Gayrimenkul ve Fiba Grubu firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede bulunan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar toplamda 35 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 409 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor. Nef Çekmeköy Ormantepe projesi aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Nişantepe Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Nef Çekmeköy Ormantepe projesi Şile Otoyolu üzerinde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Nef Çekmeköy Ormantepe projesindeki konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 209 metrekare arasında değişiyor. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Nef Çekmeköy Ormantepe projesinde bulunan 1+1 dairelerin fiyatları 488 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 daireler 682 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 3+1 dairelerin fiyatları ise 912 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 daireler 1 milyon 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 1,5+1 konutların fiyatları 558 bin TL’den başlıyor.

Projede bulunan konutların 2020 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 9 633