Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Çekmeköy Ormantepe’de takas kampanyası

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Timur Gayrimenkul ve Fiba Grubu imzasıyla hayata geçirilen Nef Çekmeköy Ormantepe projesi, toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

409 dairenin yer aldığı projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 66 metrekare ila 209 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Az katlı mimariye sahip olan projenin yüzde 16’sı satıldı.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 daireler 488 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 682 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 912 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler 1 milyon 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 1,5+1’ler ise 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 10 peşinat, teslimde yüzde 40, kalanı 24 ay veya 120 ay yüzde 0,98 faizle vade yapabilmek mümkün. Ayrıca takas da yapılabiliyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Özyeğin Üniversitesi’nin yanında yükselen proje; Çekmeköy metro durağına da çok yakın. Maslak ve Levent’e 15 dakika mesafedeki konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi, Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 9 633 numaralı telefondan ulaşılıyor.